در این مطلب طرز تهیه کیک فرانسوی خوشمزه و دلچسب را برایتان آوردهایم. این کیک با طعم عالی و تزیین زیبا، گزینهای مناسب برای مهمانیها و دورهمیها است.
مواد لازم:
- کیک اسفنجی 4 تخم مرغی (در قالب 23 سانتیمتری): 1 عدد
- شکر: 80 گرم
- زرده تخم مرغ: 3 عدد
- کره: 60 گرم
- شیر: دو و یک چهارم پیمانه
- نشاسته ذرت: یک دوم پیمانه
- وانیل: یک چهارم ق چ
- توت فرنگی: حدود 500 گرم
- خامه (فرم گرفته): 300 گرم
- فروتفیل توت فرنگی: یک دوم پیمانه
کیک فرانسوی
طرز تهیه:
- کیک اسفنجی آماده را از قالب جدا کرده و دو لایه کنید. یکی از لایهها را کف قالب کمربندی 23 سانتیمتری بگذارید. دور قالب ورق استات گذاشته و توت فرنگیها را دیواره قالب بچینید. کرم خنک شده را روی کیک بریزید و کمی به طرف دیواره حرکت دهید تا روی توت فرنگیها را پوشانده و در عین حال توت فرنگیها فیکس شود.
- روی کرم را کمی توت فرنگی خرد شده بپاشید و سپس روی آن را با خامه فرم گرفته بپوشانید. در این مرحله دقت کنید ارتفاع خامه بیشتر از ارتفاع توت فرنگی نباشد. لایه بعدی کیک را روی خامه بگذارید و روی آن را یک لایه نازک خامه بکشید. کیک را حدود 3 ساعت در یخچال بگذارید سپس فروتفیل توت فرنگی را روی خامه پخش کرده و با توت فرنگی تزیین کنید.
طرز تهیه کرم:
- زرده تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید. نشاسته ذرت و شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
- یک چهارم پیمانه شیر سرد را به مواد اضافه کنید. بقیه شیر را داغ کرده و به مواد کرم بیفزایید. سپس روی شعله گذاشته و با حرارت متوسط مدام هم بزنید تا کرم غلیظ شود. سپس از روی شعله برداشته و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود. ظرف کرم را عوض کرده، روی آن را با نایلون پوشانده و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن وانیل را نیز اضافه کنید.
نکته:
- برای تمیزی کار میتوانید مایه کیک اسفنجی را بین دو قالب 23 سانتی متری تقسیم کنید و حدود نیم ساعت در فر بپزید. در این صورت نیازی به لایه کردن کیکی نیست.
- برای وسط کیک از میوههای قرمز مثل آلبالو و گیلاس میتوانید استفاده کنید.
ارسال دیدگاه