کیک شیفون از کیکهای محبوب و خوشمزهای است که بافتی سبک و نرم دارد. این کیک به دلیل وجود چربی و آب در مواد اولیهاش، نه تنها خوشمزه بلکه بسیار مرطوب و لطیف است. همچنین، از آنجا که روغن مایع در دماهای پایین هم مایع باقی میماند، میتوان این کیک را به عنوان یک گزینه عالی برای تهیه کیک بستنی استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه کیک شیفون شکلاتی
- آرد یک پیمانه
- بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- کرم تارتار 1/4 قاشق چایخوری
- سفیده تخم مرغ 4 عدد
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
- وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
- روغن مایع یک چهارم پیمانه
- زرده تخم مرغ 3 عدد
- شکر 1 پیمانه
- آب جوش 90 میلی لیتر
- پودر کاکائو یک سوم پیمانه
طرز تهیه کیک شیفون کاکائویی
ابتدا آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم. سپس پودر کاکائو را در آب جوش حل کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود. فر را روی 175 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم شود.
از مقدار شکر، یک هشتم آن را کنار میگذاریم. در یک ظرف بزرگ، بقیه شکر، زردههای تخممرغ، وانیل، روغن مایع و نمک را به همراه محلول کاکائوی سرد شده به مدت 3 تا 4 دقیقه با همزن میزنیم.
مواد الک شده آرد و بیکینگ پودر را به مخلوط اضافه میکنیم. در یک ظرف دیگر، سفیدههای تخممرغ را با همزن زده تا کف کند. سپس کرم تارتار را اضافه کرده و به زدن ادامه میدهیم تا سفیدهها سفید و حجیم شوند.
کمی از این سفیده زده شده را به مخلوط زردهها اضافه کرده و هم میزنیم. حالا بقیه سفیدهها را به آرامی با لیسک به مخلوط اضافه میکنیم تا پف سفیده خواب نرود.
از قالب میان تهی استفاده کرده و کف آن را چرب میکنیم. مواد را در قالب ریخته و به فر منتقل میکنیم و 40 تا 45 دقیقه زمان میدهیم تا کیک بپزد. بعد از پخت، اجازه میدهیم کیک 5 دقیقه در قالب بماند و سپس آن را روی توری خنک میکنیم.
کیک را با دقت از عرض نصف کرده و در وسط آن هر چیزی که دوست دارید قرار دهید. سپس لایه دوم کیک را روی آن قرار داده و به سلیقه خود تزیین کنید.
نوش جان!
ارسال دیدگاه