دستور تهیه کیک رژیمی
کیک رژیمی: این دو کیک فوق العاده نرم بدون کره و بدون تخم مرغ وشکر یک کیک کاملا رژیمی است. در صورت تمایل میتونید شکر رو هم کنار بذارید و به جای آن از 2 عدد موز خیلی رسیده یا کمپوت سیب یا شکلات استفاده کنید مطمئن شما این کیک خوشمزه را دوست خواهید داشت، دریغ نکنید که در اسرع وقت دوباره آن را انجام دهید.
در آموزش های قبلی ما برای شما کیک و دسر شکلاتی و کیک پرتقال خوشمزه وپخت کیک اسفنجی ویکتوریا وپخت کیک توت فرنگی را آموزش دادیم در آشپزی مجله دایان پس همرا با ما باشید
لیست مواد لازم
200 گرم شکلات تلخ
100 گرم آرد
پودر بادام یا فندق 50 گرم
100 گرم کمپوت سیب یا 2 تخم مرغ
100 گرم ماست (یونانی، خامه ای، سویا یا خامه تازه)
در صورت امکان 2 عدد موز بسیار رسیده
شکر 50 گرم (اختیاری)
1/2 ساشه بکینگ پودر
در صورت تمایل برای گاناش:
100 گرم شکلات تلخ
100 گرم خامه کامل 30%
مراحل دستور غذا
شکلات تکه تکه شده را در مایکروویو به مدت 1 دقیقه و 30 دقیقه یا در بن ماری ذوب کنید و بگذارید به دمای اتاق برسد.
موز را پوست بگیرید و له کنید یا با چنگال له کنید
در یک کاسه همه مواد مایع را بریزید: موز، ماست، کمپوت
در ظرف دیگری مواد خشک را مخلوط کنید: آرد، مایه خمیر، بادام آسیاب شده، کمی نمک
مواد مایع را با مواد خشک مخلوط کنید، سپس وقتی خمیر کیک یکدستی به دست آمد، شکلات آب شده را اضافه کنید.
در قالب نچسب کیک پهن کرده و با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه بپزید.
برای آبریزش قلب، قبل از پخت، کمی شکلات ذوب شده یا خرد شده را بین 2 لایه پاستا قرار دهید.
برای گاناش، خامه و شکلات تکه تکه شده را در ظرفی بریزید، 2 بار 30 ثانیه در مایکروویو بگذارید، صاف کنید و روی کیک پخش کنید.
کیک شکلاتی بدون شکر و رژیمی
لیست مواد لازم
200 گرم شکلات 55 درصد
نشاسته ذرت 100 گرم
100 گرم بادام آسیاب شده
شکر 80 گرم
2 عدد تخم مرغ
شیر 150 میلی لیتر
1/2 کیسه مخمر
1 C. جوش شیرین
100 گرم کمپوت سیب شیرین نشده
1 پرتقال ارگانیک
مراحل دستور غذا
شکلات را در مایکروویو ذوب کنید، با لیسک صاف کنید و 2 قاشق غذاخوری را رزرو کنید. قاشق غذاخوری شکلات آب شده
در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با شکر با همزن بزنید تا مخلوط کف کند
پوست یک پرتقال را اضافه کنید، مخلوط کنید و شیر (یا شیر سویا یا بادام برای نسخه بدون لاکتوز) را اضافه کنید.
سپس کمپوت سیب (که در اینجا جایگزین کره در یک کیک سنتی می شود) را اضافه کنید، مخلوط کنید
شکلات ذوب شده رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و بعد مواد خشک رو اضافه میکنیم: مایه خمیر، پودر بادام، جوش شیرین، نشاسته ذرت، مخلوط میکنیم ولی نه زیاد 🙂
همه چیز را در قالب نچسب بچینید (قطر من 18 سانتی متر است)
در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 50 دقیقه بپزید
از فر بیرون بیاورید، تیغه چاقو را به وسط بچسبانید، اگر خشک شد خوب است، در غیر این صورت با فویل آلومینیومی بپوشانید و دوباره به مدت 5 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.
در حالی که کیک داغ است، آب یک پرتقال را روی آن بریزید تا خیس بخورد
2 قاشق غذاخوری شکلات آب شده برای تزئین و لذت ببرید.
ارسال دیدگاه