طرز تهیه کیک روانی ترکیه خوشمزه و معطر

یکشنبه 24 فروردین 1404 آشپزی
۱۸۰۰۱۲

کیک روانی ترکیه یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که در ایران به نام کیک شربتی یا کیک باقلوا شناخته می‌شود. این کیک با عطر و طعم دلپذیر هل، گلاب و زعفران تهیه می‌شود که طعمی بسیار خاص و محبوب به آن می‌دهد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کیک لذیذ را یاد بگیریم.

مواد لازم برای کیک روانی :

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۱ فنجان
  • ماست ۱ فنجان
  • روغن مایع ۱ فنجان
  • آرد سفید ۳ قاشق غذا خوری
  • آرد سمولینا یا ایرمیک ۱ فنجان
  • پوست رنده شده لیمو ۱ قاشق غذا خوری
  • وانیل
  • پکینگ پودر
  • آب ۱ فنجان

کیک روانی ترکیه

طرز تهیه کیک روانی ترکیه

ابتدا شربت کیک را تهیه می‌کنیم. آب و شکر را با حرارت متوسط به مدت ۲۰ دقیقه می‌جوشانیم. سپس آبلیمو را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا شربت قوام بگیرد و از روی حرارت برداریم تا خنک شود.

تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی می‌زنیم تا کرم رنگ شود. سپس ماست و روغن مایع را اضافه کرده و هم می‌زنیم. بعد مابقی مواد و آرد سفید سه بار الک شده همراه با بیکینگ پودر را اضافه کرده و هم می‌زنیم. هنگامی که آردها را اضافه کردیم، همزن برقی را خاموش کرده و با لیسک در یک جهت به هم زدن ادامه می‌دهیم تا مایه کیک یکدست شود.

سینی فر را چرب کرده یا کاغذ روغنی می‌گذاریم. مایه کیک را در آن ریخته و در فر از قبل گرم شده به دما ۱۷۵ درجه به مدت ۴۰ دقیقه می‌پزیم تا روی کیک طلایی شود. پس از خارج کردن کیک از فر، شربت سرد شده را روی آن می‌ریزیم و سپس با پودر پسته تزیین می‌کنیم.

نوش جان!

۱۵۳۷۰۱

تهیه تپسی کباب ترکیه؛ طعمی خوشمزه و ساده

۱۷۵۷۴۵

طرز تهیه بز قورمه کرمانی خوشمزه به همراه نکات مهم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا