طرز تهیه کیک خرما و گردو خوشمزه و مقوی

شنبه 23 فروردین 1404 آشپزی
۱۶۴۶۰۲

کیک خرما و گردو کیک بسیار خوشمزه و مقوی است و عصرانه ی بی نظیری برای بچه ها می باشد. در پخت این کیک، رعایت نکات زیر ضروری است:

  • بهتر است به جای شکر سفید از شکر قهوه ای استفاده کنید.
  • به جای روغن مایع می توانید از کره ذوب شده استفاده کنید.
  • خرمای خشتی برای کیک خرما و گردو مناسب تر می باشد. اگر می خواهید از رطب های تازه استفاده کنید حتما پوست آن را جدا کنید. در صورت نداشتن این نوع خرماها می توانید از چیپس خرما هم به جای خرمای خشتی استفاده کنید.
  • تمام مواد را یک ساعت قبل از پختن کیک بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.

مواد لازم برای تهیه کیک خرما و گردو

  • خرما 1 پیمانه (خرما را بدون پوست و هسته باید اندازه گیری کنید.)
  • آرد 2 پیمانه
  • شکر 1 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • روغن مایع 3/4 پیمانه
  • شیر 1 پیمانه
  • گردو 1/2 پیمانه
  • بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
  • دارچین 1 قاشق مربا خوری

کیک خرما و گردو

طرز تهیه کیک خرما و گردو

خرماها را از هسته جدا کرده و پوست بکنید، داخل یک ظرف بریزید و یک قاشق غذاخوری آب جوش به آن اضافه کنید و سپس آنها را به کمک پشت قاشق نرم کنید.

در ظرفی شکر و روغن را با هم زن برقی به مدت 2 دقیقه هم زده و سپس تخم مرغ‌ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایع به دست آمده کرم رنگ و یکدست شود.

حالا خرماها را به مایع تخم مرغ اضافه کرده و با استفاده از لیسک آنها را با هم مخلوط کنید.

گردوهای خرد شده را به مواد اضافه کنید و با هم زن، مواد را هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند و با هم ترکیب شوند.

حالا آرد و بکینگ پودر و دارچین را 3 بار الک کنید. حتماً الک کردن آرد را انجام دهید.

شیر و آرد و بقیه مواد خشکی که الک کردید را به مایع کیک اضافه کنید. بهتر است اضافه کردن شیر و آرد در چند مرحله انجام شود تا از گوله شدن مایع کیک جلوگیری شود. مواد را با هم زن هم بزنید تا مایع کیک یکدست شود.

قالب مورد نظرتان را با استفاده از روغن چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. مایع کیک را درون قالب ریخته و آن را به مدت 20 الی 30 دقیقه درون طبقه وسط فر که از قبل در دمای 180 درجه گرم شده قرار دهید و صبر کنید تا کیک آماده شود. بعد از 30 دقیقه پخت کیک را با فرو بردن سیخ چوبی یا چنگال چک کنید. اگر سیخ چوبی تمیز از کیک بیرون آمد، پخت کیک کامل شده است. در غیر این صورت زمان بیشتری به پخت کیک بدهید.

بعد از اینکه کیک پخت، صبر کنید تا خنک شود و به سلیقه خودتان آن را تزئین کنید.

نوش جان!

تهیه کیک شیفون شکلاتی

طرز تهیه کیک شیفون شکلاتی – لذت یک دسر خاص

۱۱۴۷۰۴

طرز تهیه شیرازی پلو: یک غذای سنتی خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا