در این مطلب طرز تهیه کیک آلبالویی، با خامه ای فوق العاده را به شما آموزش داده ایم. شاید تا قبل از این فکر می کردید که ترکیب آلبالو با شکلات چیز خوبی از آب در نمی آید، اما بعد از درست کردن این کیک نظرتان کاملا عوض می شود.
مواد لازم:
- اسانس وانیل چند قطره
- نمک 1 هشتم قاشق چایخوری
- شیر 1 لیوان
- پودر کاکائو 8 قاشق غذاخوری
- کره 4 قاشق غذاخوری سر پر
- تخم مرغ 2 عدد
- بیکینگ پودر 2 و نیم قاشق چایخوری
- شکر 1 و نیم لیوان
- آرد 1 و نیم لیوان
مواد خامه مخصوص:
- کره 200 گرم
- آب (سرد) نصف لیوان
- شکر نصف لیوان
- آلبالو نیم کیلو
- شکلات تخته ای به میزان لازم
- پنیر خامه ای 400 گرم
- پودر قند 3 لیوان
طرز تهیه کیک آلبالویی:
ابتدا آلبالو ها را شسته و هسته آنها را خارج کنید و آنها را در ابعاد متوسط خرد کنید و نصف لیوان شکر و نصف لیوان آب را به همراه آلبالو ها داخل قابلمه بریزید و 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت قرار دهید، پس از اینکه مواد 15 دقیقه روی حرارت متوسط جوشید و آلبالو ها نرم شدند از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا مواد خنک شوند.
سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و 1 دقیقه با همزن بزنید و در آخر 3 قاشق غذاخوری از شیره آلبالویی که خنک شده است به خامه اضافه کنید سپس آن را 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
سپس مقداری کرم خامه ای روی کیک بزنید و خوب پخش کنید و در ادامه مقداری از آلبالویی که پخته اید روی کرم قرار دهید ، به همین صورت لایه ها را روی هم قرار دهید.
کیک را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید.
نکات:
1-در صورت تمایل به جای آلبالو از گیلاس یا کمپوت گیلاس استفاده کنید.
2-به جای شکر میتوان از همان میزان عسل استفاده کرد.
ارسال دیدگاه