طرز تهیه کیک پرتقالی کاکائویی خوشمزه و بی‌نظیر

دوشنبه 8 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 123

با کیک پرتقالی کاکائویی، یک دسر فوق‌العاده برای دورهمی‌های دوستانه خود درست کنید. این کیک ترکیبی از طعم‌های تازه پرتقال و کاکائو است که حتماً از آن لذت خواهید برد.

مواد لازم:

  • 3 پیمانه بادام پودر شده
  • 2 /1 و 1 پیمانه بیکینگ‌پودر
  • 2 /1 ق چ نمک
  • 2 /1 پیمانه کره آب‌شده
  • 2 /1 پیمانه شکر
  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • 1 ق چ رنده پوست رنده شده لیمو
  • 4 /1 پیمانه آب‌پرتقال
  • آرد

مواد لازم برای لایه کاکائویی:

  • 200 گرم شکلات خردشده
  • 2 ق س کره
  • 2 ق س پودر کاکائو
  • 2 /1 ق چ پودر وانیل

طرز تهیه :

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. برای آماده کردن لایه کاکائویی، در یک کاسه کوچک تکه‌های شکلات را همراه با کره و پودر کاکائو بریزید و آن را روی بخار آب قرار دهید تا شکلات و کره آب‌شده و مواد با هم مخلوط شوند. پودر وانیل را هم اضافه کرده و هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

در یک کاسه بزرگ‌تر بادام پودر شده، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط‌کنید. در یک کاسه دیگر کره را با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود، سپس شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا با هم مخلوط شوند؛ البته حدود 2 دقیقه به هم زدن ادامه دهید.

در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کرده و بعد مواد را خوب بزنید، سپس رنده پوست لیمو را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. حالا نیمی از مخلوط آرد را اضافه کنید و به‌آرامی هم بزنید تا آرد و مواد خوب با هم مخلوط شوند، سپس آب‌پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید.

در انتها بقیه مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک آماده شود. قالب را با مقداری روغن چرب کنید. نیمی از مایه کیک را داخل قالب بریزید، سپس نیمی از مایه کاکائویی را روی آن بریزید و با کمک چنگال آن را پخش کنید. حالا بقیه مایه کیک را بریزید. قالب را به مدت 60-55 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک بپزد، سپس قالب را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود.

Capture 124

طرز تهیه استانبولی پلو با بادمجان استانبولی: خوشمزه و ساده

gyzatma

طرز تهیه گیزاتما: خوراک خوشمزه تابستانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا