طرز تهیه کیک پرتقالی کاکائویی

شنبه 9 مرداد 1400 آشپزی
Capture 123

با پرتقال و کاکائو، یک کیک خوشمزه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. خوب است برای یکبار هم که شده طعم های جدید را امتحان کنیم.طرز تهیه کیک پرتقالی کاکائویی برای دورهمی های دوستانه آخر هفته بسیار مناسب است استفاده کنید .

مواد لازم:

  • 3 پیمانه بادام پودر شده
  • 2 /1 و 1 پیمانه بیکینگ‌پودر
  • 2 /1 ق چ نمک
  • 2 /1 پیمانه کره آب‌شده
  • 2 /1 پیمانه شکر
  • 3 عدد تخم‌مرغ
  • 1 ق چ رنده پوست رنده شده لیمو
  • 4 /1 پیمانه آب‌پرتقال
  • آرد

مواد لازم برای لایه کاکائویی:

  • 200 گرم شکلات خردشده
  • 2 ق س کره
  • 2 ق س پودر کاکائو
  • 2 /1 ق چ پودر وانیل

طرز تهیه :

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. برای آماده کردن لایه کاکائویی، در یک کاسه کوچک تکه‌های شکلات را همراه با کره و پودر کاکائو بریزید و آن را روی بخار آب قرار دهید تا شکلات و کره آب‌شده و مواد با هم مخلوط شوند. پودر وانیل را هم اضافه کرده و هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید.در یک کاسه بزرگ‌تر بادام پودر شده، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط‌کنید. در یک کاسه دیگر کره را با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود، سپس شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا با هم مخلوط شوند؛ البته حدود 2 دقیقه به هم زدن ادامه دهید.

در این مرحله تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کرده و بعد  مواد را خوب بزنید، سپس رنده پوست لیمو را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.حالا نیمی از مخلوط آرد را اضافه کنید و به‌آرامی هم بزنید تا آرد و مواد خوب با هم مخلوط شوند، سپس آب‌پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید. در انتها بقیه مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.

قالب را با مقداری روغن چرب کنید. نیمی از مایه کیک را داخل قالب بریزید، سپس نیمی از مایه کاکائویی را روی آن بریزید و با کمک چنگال آن را پخش کنید. حالا بقیه مایه کیک را بریزید. قالب را به مدت 60-55 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کیک بپزد، سپس قالب را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود.

Capture 124

طرز تهیه استانبولی پلو با بادمجان

Capture 122

طرز تهیه مرغ فلورنتاین

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا