کیوسکی مرغ
کیوسکی مرغ (کیفسکی) یک نوع سوخاری می باشد که دارای طرفداران زیادی در کل دنیا می باشد این غذا اصالتی روسی (اوکراین) دارد. کیوسکی تشکیل شده از سینه مرغ که با کره و جعفری پرشده و سوخاری می شود که در کنار پوره و سبزیجات بخارپز و سس های مختلف سرو می شود…
مواد لازم برای تهیه کیوسکی
- سینه مرغ بزرگ 3 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- آرد 1/2 پیمانه
- پودر سوخاری یا خرده نان 2 پیمانه
- نمک و فلفل به میزان لازم
- روغن زیتون یا کانولا برای سرخ کردن
- برای طعم دهی به مرغ:
- کره 6 قاشق غذاخوری
- سیر بزرگ رنده شده 1 حبه
- آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
- جعفری تازه 2 قاشق غذاخوری
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
مراحل تهیه کیوسکی
به گزارش آشپز خانه دایان:برای تهیه این مرغ سوخاری خوشمزه ابتدا باید سینه مرغمون رو مثل تصویر از وسط بازش کنیم.
حالا با یه بیفتک کوب به آرومی میکوبیمش تا کمی نازک تر شده و خودش رو باز کنه.
دو طرف مرغ رو به نمک، فلفل و ادویه های دلخواه آغشته میکنیم.
من از آویشن و پودر پاپریکا استفاده کردم. بهتره تا بقیه مراحل رو انجام میدیم مرغ رو داخل یخچال بذاریم تا مزه ی ادویه ها رو به خوبی به خودش بگیره.
جعفری ای که داریم رو خرد میکنیم. در واقع ماده اصلی که همراه جعفری داخل این مرغ سوخاری رو پر میکنه کره است اما از اونجایی که کره خیلی چربه من به جاش از پنیر پیتزا استفاده کردم. ولی شما میتونین از هر دو استفاده کنین.
حالا پنیر پیتزا و جعفری رو روی یه ورق سلفونی میذاریم و یکم با هم ورز میدیم تا کمی منسجم بشن.
بعد با کمک سلفون مواد رو به صورت لوله ای درشون میاریم و سفت میپیچیمشون و برای ۱ ساعت میذاریمشون داخل فریزر تا بعدا که قراره برن داخل مرغ شکلشون رو نگه دارن.
بعد صرف شدن این مدت، مواد میانی رو از فریزر درمیاریم و مثل تصویر میذاریمشون روی مرغ دقت کنین که باید مرغ رو هم روی یه سلفن گذاشته باشین.
حالا مرغ رو هم خیلی ٖآروم و با دقت و محکم رول میکنیم و بعد هم سلفون رو کاملا محکم دورش میپیچیم و رول مرغ رو هم برای مدت ۱ ساعت داخل فریزر میذاریم تا خودش رو بگیره و بعدا موقع سرخ شدن وا نره.
بعد از گذشت یک ساعت مرغ رو از فریزر دربیارین و ابتدا به تخم مرغی که زرده و سفیده اش رو با هم مخلوط کردین آغشته کنین و بعد به آرد سفید،
مجددا به تخم مرغ و در نهایت کاملا به آرد سوخاری آغشته اش کنین برای اینکه مطمئن باشین مواد میانی موقع سرخ شدن از داخل مرغ بیرون نمیریزه مثل تصویر چهارم سر و ته مرغ رو با خلال های چوبی کاملا محکم کنین.
حالا داخل یه ماهیتابه به اندازه کافی روغن بریزین و وقتی داغ شد کیوسکی رو داخلش بذارین.
در کل طول مدت سرخ شدن کیوسکی دما باید خیلی ملایم باشه تا علاوه بر اینکه مرغ سوخاری میشه کاملا مغز پخت بشه.
وقتی کیوسکی کاملا سرخ و طلایی شد از روغن درش میاریم و روی یه دستمال کاغذی میذاریمش تا روغن اضافیش بره و بعد سروش میکنیم … نوش جان
بنظر خوشمزه میاد
دستور پختتون خوب بود من درست کردم عالی شد خیلی خوشمزه بود