با تهیه این کوکی شکر قهوه ای سبک و کم کالری، میتوانید عصرهای پاییزی خود را شیرینتر کنید. این کوکیها نه تنها خوشمزه هستند، بلکه مواد سالمی نیز دارند.
مواد لازم کوکی شکر قهوه ای:
طرز تهیه:
- فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کف سینی فر را کاغذ بیندازید. در کاسهای مواد خشک یعنی آرد و پودر جوز هندی و دارچین و بیکینگ سودا و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید و الک کنید.
- در کاسهای دیگر کره (به دمای محیط رسیده) و شکر سفید و شکر قهوهای را با همزن برقی بزنید تا کرمی و سبک شود. سپس تخممرغ و شیره درخت افرا و وانیل مایع را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
- در نهایت مواد خشک را اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست آید. از خمیر به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و بین دو کف دست آن را گرد کنید و به فواصل مشخص بر روی کاغذ روغنی قرار دهید.
- سینی فر را به مدت 8 تا 10 دقیقه درون فر قرار دهید تا کوکیها بپزند. توجه داشته باشید که بعد از خارج کردن سینی فر اقدام به جداسازی کوکیها نکنید و اجازه دهید تا آنها کاملاً خنک شوند.
- میتوانید در صورت تمایل 2 قاشق چایخوری شکر قهوهای و 1 قاشق چایخوری شکر سفید و یک چهارم قاشق چایخوری پودر جوز هندی را با هم ترکیب کرده و بعد از پخت مقداری از این مخلوط را به عنوان تاپینگ بر روی کوکیها قرار دهید.
خواص شیره درخت افرا:
- شربت افرا یکی از محبوبترین شیرینکنندههایی است که امروزه استفاده میشود. این 100 درصد شیرینکننده طبیعی است.
- شربت افرا شبیه به شکر است و دارای خواص آنتیاکسیدانی است.
- این شربت حاوی مواد معدنی ضروری مانند روی و منگنز است.
- از شربت افرا در تهیه شیرینیهایی مانند پنکیک و وافل استفاده میشود.
- هنگام خرید، شربت افرا خالص بخرید.
ارسال دیدگاه