کوکی شطرنجی یک دسر خوشمزه و زیبا است که میتوانید در میهمانیها سرو کنید.
مواد لازم
- کره نرم شده: 250 گرم
- شکر: 100 گرم
- اسانس وانیل: 1 ق چ
- نمک: یک هشتم ق چ
- آرد: 320 گرم
- پودر کاکائو: 3 ق س
- تخم مرغ ریز (برای چسباندن قطعات): 1 عدد
• مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه
• مدت زمان پخت: 10 الی 12 دقیقه
• میزان سرو: حدود 30 نفر
طرز تهیه
- کره را به همراه شکر با همزن برقی بزنید تا سبک و کرمی شود. سپس اسانس وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. آرد و نمک الک شده را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود.
- خمیر را به دو بخش تقسیم کنید و به یکی پودر کاکائو اضافه کنید. سپس هر دو خمیر را جداگانه به ضخامت 3 میلیمتر باز کرده و برشهای طولی بزنید.
- بر روی یک برش وانیلی، یک برش شکلاتی بچسبانید و مجدد برش وانیلی قرار دهید و با تخم مرغ رومال کنید.
- این کار را به شش لایه ادامه دهید. سپس خمیرها را در یخچال بگذارید تا استراحت کنند.
- پس از استراحت، برشهایی به ضخامت 5 میلیمتر بزنید و در فر با دما 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 الی 12 دقیقه قرار دهید.
نکته:
- اضافه نمودن آرد مازاد باعث سفت شدن کوکی میشود.
- کوکیها را در ظرف در بسته نگهداری نمایید.
- این کوکیها دارای ماندگاری طولانی هستند.
- تخم مرغ به چسبندگی برشها کمک میکند.
ارسال دیدگاه