طرز تهیه کوکی شطرنجی خوشمزه و متفاوت

جمعه 2 خرداد 1404 آشپزی
شطرنجی؛ دسری خوشمزه و متفاوت آشپزی

کوکی شطرنجی یک دسر خوشمزه و زیبا است که می‌توانید در میهمانی‌ها سرو کنید.

مواد لازم

  • کره نرم شده: 250 گرم
  • شکر: 100 گرم
  • اسانس وانیل: 1 ق چ
  • نمک: یک هشتم ق چ
  • آرد: 320 گرم
  • پودر کاکائو: 3 ق س
  • تخم مرغ ریز (برای چسباندن قطعات): 1 عدد

• مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه
• مدت زمان پخت: 10 الی 12 دقیقه
• میزان سرو: حدود 30 نفر

کوکی شطرنجی

طرز تهیه

  1. کره را به همراه شکر با همزن برقی بزنید تا سبک و کرمی شود. سپس اسانس وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. آرد و نمک الک شده را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود.
  2. خمیر را به دو بخش تقسیم کنید و به یکی پودر کاکائو اضافه کنید. سپس هر دو خمیر را جداگانه به ضخامت 3 میلیمتر باز کرده و برش‌های طولی بزنید.
  3. بر روی یک برش وانیلی، یک برش شکلاتی بچسبانید و مجدد برش وانیلی قرار دهید و با تخم مرغ رومال کنید.
  4. این کار را به شش لایه ادامه دهید. سپس خمیرها را در یخچال بگذارید تا استراحت کنند.
  5. پس از استراحت، برش‌هایی به ضخامت 5 میلیمتر بزنید و در فر با دما 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 الی 12 دقیقه قرار دهید.

نکته:

  1. اضافه نمودن آرد مازاد باعث سفت شدن کوکی می‌شود.
  2. کوکی‌ها را در ظرف در بسته نگهداری نمایید.
  3. این کوکی‌ها دارای ماندگاری طولانی هستند.
  4. تخم مرغ به چسبندگی برش‌ها کمک می‌کند.
تهیه خورش سیب و آلبالو آشپزی

طرز تهیه خورش سیب و آلبالو خوشمزه و خوش‌عطر

تهیه پای مرغ و سبزیجات آشپزی

دستور تهیه پای مرغ و سبزیجات خوشمزه و سالم

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا