کوکی اصل لاهیجان

چهارشنبه 24 آذر 1400 آشپزی
کوکی اصل لاهیجان

کوکی اصل لاهیجان

طرز تهیه کوکی اصل لاهیجان:

1. اول فر رو روی 160 درجه سانتی گراد روشن کنین، بیکینگ پودر و آرد رو مخلوط و الک کنین، روغن صاف جامد و پودر قند رو حدود 7 دقیقه با همزن بزنید تا یکتواخت و لطیف و پفکی بشه.
روغن مایع رو به این مواد اضافه کنین و سه دقیقه با همزن بزنید،

2. تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنین و هر کدوم رو 1 دقیقه هم بزنین.

3. وانیل و شیر رو هم اضافه کرده و هم بزنید.

4. مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو کم کم با الک کردن اضافه کنید و آروم مخلوط کنید

کوکی اصل لاهیجان

کوکی اصل لاهیجان

 

5.  توی مرحله آخر پودر کاکائو رو توی آرد بریزین و الک کنین توی مواد و مخلوط کنین (اگه کاکائو مرغوب باشه مقدار کمتری ازش لازم هست). حالا گروی خرد شده و کشمش رو هم بریزید و با لیسک مواد رو مخلوط    کنید.

6. کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و با هر وسیله ای که راحت هستید (خامه ریز بدون ماسوره، اسکوپ زن یا حتی قاشق!) کوکی ها رو با فاصله بصورت مرتب روی کاغذ سینی فر بچینید.

♦️ توجه کنید که کوکی ها از هم فاصله داشته باشن. چون هر چقدرم قبل پخت سفت باشه، بعد از داغ شدنِ مایه ی کوکی، یه مقدار شل میشه و به هم نزدیک میشن.

♦️ بسته به ضخامت کوکیهاتون 15 تا 20 دقیقه توی فر بپزین.

دستور پخت پیراشکی سیب زمینی

7. در آخر کار برای یکی دو دقیقه شعله بالای فر رو روشن کنین تا رنگ روی کوکیهاتون کمی قهوه ای تر و زیبا تر شه (فقط حتما بالا سرش باشین و حواستون باشه که بیش از حد برشته نشه و خدای نکرده نسوزه!) بعد از پخت هم کمی بذارین سردبشه وبعد داخل ظرف سرو بچینید.

 

کوکی اصل لاهیجان

کوکی اصل لاهیجان

حلیم مرغ

طرز تهیه حلیم مرغ

پای چوپان

طرز تهیه پای چوپان

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا