کوکو سویا و سیب زمینی یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که تهیه آن بسیار ساده و سریع میباشد! این غذای لذیذ در کنار ترشی و خیارشور و گوجهفرنگی طعمی بینظیر پیدا میکند. در بخش آشپزی دایان طرز تهیه کوکو سویا و سیب زمینی را بررسی میکنیم.
مواد لازم کوکو سویا و سیب زمینی
برای ۶ نفر:
- جعفری ساطوری خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
- سیر: ۴ حبه
- زردچوبه، نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
- آرد سوخاری یا آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: ۱ عدد بزرگ
- سویا: ۳ لیوان
- تخم مرغ: ۳ عدد
- پیاز: ۱ عدد درشت
طرز تهیه کوکو سویا و سیب زمینی
- برای تهیه این کوکو سویا و سیب زمینی خوشمزه ابتدا سویا را چند بار با آب بشویید و سپس خیس کنید. برای طعم بهتر، سویا را در شیر خیس کنید و ۳۰ دقیقه زمان کافی است.
- پس از خیس خوردن، آب یا شیر سویا را بگیرید. سپس سیب زمینی خام (میتوانید از سیب زمینی آبپز نیز استفاده کنید) و پیاز را رنده کرده و آب آنها را بگیرید. سیر را نیز رنده کرده و به سیب زمینی و پیاز اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کنید.
- برای یکدست شدن مایه کوکو، ادویهها، جعفری، آرد سوخاری و تخممرغها را به مخلوط سویا، سیب زمینی، سیر و پیاز اضافه کنید و همه چیز را در غذاساز یا چرخ گوشت بریزید تا مایه کوکو صاف و یکدست شود.
- در یک ماهیتابه نچسب، روغن را داغ کنید و مایه کوکو را سرخ کنید.
نکات مهم درست کردن کوکو سویا و سیب زمینی
- میتوانید به جای آرد سوخاری از آرد نخودچی نیز استفاده کنید.
- به جای سیر تازه، از پودر سیر و پودر آویشن برای طعمدهی استفاده نمایید. همچنین به جای جعفری، میتوانید از کرفس ریز خرد شده استفاده کنید.
- کوکو سویا و سیب زمینی را با نان یا برنج، سبزی خوردن و انواع ترشی یا شور سرو کنید.
ارسال دیدگاه