طرز تهیه کوکوی اسفناج و مرغ

پنج‌شنبه 22 مهر 1400 آشپزی

اسفناج یکی از سبزیجات فوق العاده مفید برای بدن به شمار می آید. در این مطلب طرز تهیه کوکوی اسفناج و مرغ را به شما آموزش داده ایم تا بیشتر از این سبزی پر از خاصیت استفاده کنید.

مواد لازم:

  • فیله مرغ (ریز خرد شده): 3 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • برگ اسفناج تازه یا یخ زده (ریز خرد شده): به مقدار لازم
  • پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
  • سیر (ریز خرد شده): یک حبه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • روغن: برای سرخ کردن
  • آرد: 2 قاشق سوپ خوری
  • نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه:

روغن در در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و سیر و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید. اسفناج را اضافه کرده و تفت دهید.

فیله های مرغ را ریز خرد کنید. سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده و زرده ها را با نمک، فلفل سیاه، آرد و نشاسته مخلوط کنید.

سپس مخلوط اسفناج تفت داده شده را اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.

سفیده تخم مرغ ها را آن قدر بزنید تا کف کنند و به همراه فیله مرغ به آرامی به مواد اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده را جدا کرده و کف دست خود پهن کنید.

آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شود. سپس سرو کنید.

طرز تهیه پاناکوتای وانیلی

طرز تهیه باقلوا ترکیه ای

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا