در نیمه اول سال، هنگام عصر، گرسنگی به سراغ خانوادهها میآید و معمولاً تمایل به میل کردن غذایی ساده و خوشمزه دارند. با دستور پختهای متنوع کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان، میتوانید لحظاتی دلپذیر و سالم را در کنار خانواده تجربه کنید.
کوکوی جوانه
مواد لازم:
- 1 پیمانه جوانه ماش
- 2 عدد هویج
- 2 عدد بادمجان
- نصف عدد فلفل دلمه ای
- 200 گرم قارچ
- 2 عدد پیاز
- 4 عدد تخم مرغ
- نصف پیمانه روغن مایع
- 1 قاشق چایخوری ادویه مخلوط
- نمک
طرز تهیه:
- قارچ را به صورت ورقهای برش دهید و در روغن روی حرارت ملایم تفت دهید. هویج را نیم پز کنید و با بادمجان حلقه شده تفت دهید.
- پیاز را سرخ کنید. سپس تخم مرغها را در کاسهای بشکنید و هم بزنید. نمک و ادویه را اضافه کنید. حالا هویج، بادمجان، پیاز، قارچ خردشده و فلفل دلمهای را به مخلوط تخممرغ اضافه کنید و هم بزنید.
- در تابهای روغن را داغ کنید و مایه کوکو را در آن بریزید. پس از سرخ شدن هر دو طرف، با گوجه فرنگی و خیار شور و لیموترش تزئین و سرو کنید.
کوکو بادمجان کبابی
مواد لازم:
- 7 عدد بادمجان کبابی پوست کنده
- 5 عدد تخممرغ
- یک عدد پیاز متوسط
- 4 قاشق غذاخوری روغن مایع
- نمک، زردچوبه و فلفل
طرز تهیه:
- پیاز را ریز خرد کنید و بادمجانهای کبابی، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه و هم بزنید. سپس تخممرغها را به مخلوط اضافه کنید.
- در تابهای روغن را داغ کنید و مایه کوکو را در آن بریزید. پس از سرخ شدن دو طرف آن با گوجه فرنگی و خیار شور و لیموترش تزئین و سرو کنید.
کوکو میگو با گشنیز و جعفری
مواد لازم:
- 200 گرم میگو
- 3 عدد بزرگ تخم مرغ
- 500 گرم گشنیز و پیازچه
- نمک و فلفل
- 2 حبه سیر
- 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت
- روغن
طرز تهیه:
- میگو را در غذا ساز خرد کنید. سیر را ریز رنده کنید و میگوی چرخ شده را اضافه کنید. پیازچه و گشنیز را ریز کنید و به مواد اضافه کنید.
- تخممرغها را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس کوکو را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
ارسال دیدگاه