کوفته پنیری ایتالیایی

پنج‌شنبه 11 آذر 1400 آشپزی
دستور پخت کوفته پنیری ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه کوفته پنیری ایتالیایی

برنج سفید پخته : 2 فنجان
پنیر پارمزان رنده شده : نصف فنجان
تخم مرغ : 3 عدد
پنیر موزارلا : 8 عدد
پودر سوخاری : 1 فنجان
روغن : به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته پنیری ایتالیایی

برای درست کردن کوفته پنیری ایتالیایی ابتدا قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید و تا ارتفاع 10 سانتی متر روغن مایع درون آن بریزید.
برنج، پنیر پارمزان و یکی از تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید و با استفاده ازدست خوب مخلوط را ترکیب کنید.
از مخلوط به اندازه یک گردو برداشته و یک تکه پنیر موزارلا را در وسط آن قرار داده و بپیچید.
تخم مرغ های باقیمانده را با هم بزنید.
هر کوفته را در تخم مرغ ها سپس درون پودر سوخاری بغلطانید.
کوفته ها را درون روغن داغ سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن کوفته را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
می توانید این کوفته ها را با هر مدل سس که دوست دارید میل کنید.

کوفته پنیری ایتالیایی

کوفته پنیری ایتالیایی

دستور پخت کتلت فلفل قرمز با سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

کتلت سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

دستور پخت سوفله اسفناج

سوفله اسفناج

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا