کوفته سبزی شیرازی
در این بخش از مجله آشپزخانه دایان برای شما یک غذای سنتی شیرازی را در نظر گرفته ایم. با ما همراه باشید با دستور تهیه “کوفته سبزی شیرازی”.
مواد لازم برای کوفته سبزی
لپه :یک فنجان
برنج :300 گر م
گردوی خرد شده : 5 قاشق غذاخوری
پیاز داغ :4 تا 5 قاشق غذاخوری
کشمش پلویی :5 قاشق غذاخوری
سبزی شامل، (تره گشنیز، جعفری،ترخون،مرزه و شوید) :به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرد چوبه و آب :به مقدار لازم
گوشت چرخ شده 150 گرم
آب به میزان لازم
طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی :
■ لپه و برنج را جداگانه بشویید و 4-5 ساعت در آب خیس دهید.
■ سبزی ها را شسته و روی پارچه تمیز پهن کنید تا آب آن برود و ریز خورد کنید.
■سپس لپه ، برنج و سبزی خرد شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و داخل مخلوط کن بریزید تا خوب یکدست شوند.
■ به مواد مخلوط شده ، مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد کوفته حالت چسبندگی پیدا کند.
■ از مواد به اندازه یک پرتقال بردارید و داخل آن را گود کنید و سپس مقداری پیازسرخ شده ، کشمش سرخ شده و گردو را داخل گودی کوفته بریزید و دوباره کوفته را به صورت گلوله توپی در بیاورید. به شکلی که مواد میان آن اصلا معلوم نباشد.
■ در فاصله درست کردن کوفته ها ،قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و حدود 2 لیتر آب داخل آن بریزید تا به جوش بیاید.
مقداری ازپیاز داغ را به همراه سبزی خرد شده و کمی نمک و فلفل به داخل آب جوش بریزید و بعد کوفته ها را در آن بگذارید.در قابلمه را هم نبندید ( باعث باز شدن کوفته ها میشود.)
حرارت را همچنان زیاد باشد تا آب از جوش نیفتد و در پایان از آب بخار شده ، به مقدار خیلی کمی باقی بماند.
کوفته های پخته شده را در ظرف سرو بکشید و آب باقی مانده در قابلمه را به صورت سس روی کوفته ها بریزید.
ارسال دیدگاه