دستور تهیه خوشمزه ترین کوفته سبزی شیرازی

یکشنبه 24 فروردین 1404 آشپزی
۱۸۴۸۰۲

کوفته سبزی شیرازی یکی از غذاهای سنتی و محبوب شیرازی است که با طعمی خاص و منحصر به فرد خود، همه را مجذوب خود می‌کند. این غذا به عنوان یک غذای اصلی می‌تواند در مهمانی‌ها و مراسم‌های خاص سرو شود و به راحتی تهیه می‌شود.

مواد لازم برای کوفته سبزی

  • لپه: یک فنجان
  • برنج: 300 گرم
  • گردوی خرد شده: 5 قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ: 4 تا 5 قاشق غذاخوری
  • کشمش پلویی: 5 قاشق غذاخوری
  • سبزی شامل (تره گشنیز، جعفری، ترخون، مرزه و شوید): به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • گوشت چرخ شده: 150 گرم
  • آب: به میزان لازم

کوفته سبزی شیرازی

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی:

■ لپه و برنج را جداگانه بشویید و 4-5 ساعت در آب خیس دهید.

■ سبزی‌ها را شسته و روی پارچه تمیز پهن کنید تا آب آن برود و ریز خورد کنید.

■ سپس لپه، برنج و سبزی خرد شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و داخل مخلوط کن بریزید تا خوب یکدست شوند.

■ به مواد مخلوط شده، مقداری نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد کوفته حالت چسبندگی پیدا کند.

■ از مواد به اندازه یک پرتقال بردارید و داخل آن را گود کنید و سپس مقداری پیاز سرخ شده، کشمش سرخ شده و گردو را داخل گودی کوفته بریزید و دوباره کوفته را به صورت گلوله توپی در بیاورید.

■ در فاصله درست کردن کوفته‌ها، قابلمه‌ای را روی حرارت قرار دهید و حدود 2 لیتر آب داخل آن بریزید تا به جوش بیاید.

■ مقداری از پیاز داغ را به همراه سبزی خرد شده و کمی نمک و فلفل به داخل آب جوش بریزید و بعد کوفته‌ها را در آن بگذارید. در قابلمه را هم نبندید (باعث باز شدن کوفته‌ها می‌شود).

■ حرارت را همچنان زیاد باشد تا آب از جوش نیفتد و در پایان از آب بخار شده، به مقدار خیلی کمی باقی بماند.

کوفته سبزی شیرازی

کوفته‌های پخته شده را در ظرف سرو بکشید و آب باقی مانده در قابلمه را به صورت سس روی کوفته‌ها بریزید.

بیوگرافی رابرت پتینسون

طرز تهیه کیک ماست خوشمزه و ساده

۲۰۳۵۴۳

طرز تهیه نان پنبه ای خوشمزه و خانگی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا