کوفته بلغور از غذاهای سنتی کشور ترکیه می باشد. این کوفته نیز مانند دیگر کوفته ها بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد. طرفداران کوفته در ایران بسیار زیاد است زیرا یکی از غذاهای سنتی ما ایرانیان نیز هست و با ذائقه ما سازگار است. البته این کوفته در ترکیه با گوشت نیز تهیه می شود و شما می وتانید به جای سیب زمینی از گوشت استفاده کنید. کوفته بلغور با سیب زمینی مانند کوفته تبریزی و دیگر کوفته ها سرو می شود. شما می توانید با رعایت نکات و دستور پخت آن به راحتی و در خانه آن را تهیه کنید.

کوفته بلغور با سیب زمینی
- زمان مهیا کردن:1ساعت
- زمان پخت:2ساعت
- زمان آماده سازی:3ساعت
- مناسب برای:6نفر
- ملل:ترکیه

مواد لازم کوفته بلغور با سیب زمینی
- بلغور ريز گندم : 1 ليوان
- سيب زميني آبپز شده : 2 عدد
- پياز رنده شده : 1 عدد
- تخم مرغ : 1 عدد
- آرد سفید یا سمولینا: 4 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگي : 1 قاشق غذاخوری
- رب فلفل : 1 قاشق غذاخوری
- نمك : به میزان لازم
- پودر فلفل قرمز :به ميزان لازم
- پودر نعنا خشك : 1 قاشق غذاخوری
مراحل پخت کوفته بلغور با سیب زمینی
- سيب زمينی های آبپز پوستشان را گرفته و رنده کنید.
- بلغور را داخل ظرفي ريخته كمي نمك بریزید و 1 ليوان آب روی آن ريخته در ظرف را بگذارید تا آب جذب بلغور شود.
- می توانید بلغور را با آب بگذارید بپزد و سپس بکوبید یا کمی آن را چرخ کنید تا بافتش نرم تر شود.
- حال در ظرفي دیگر سيب زميني را همراه با پياز رنده كرده ريخته و بلغور را نیز به همراه نمك، فلفل، تخم مرغ، نعنا خشك و آرد و رب فلفل یا رب گوجه مخلوط كرده و با دست خوب ورز دهيد.
- اين مخلوط را به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار دهید.
- داخل ماهيتابه كمي روغن مايع بریزید.
- از مواد اندازه گردو برداشته و در دست گرد كنید.
- اگه مواد به دستتان چسبيد دستتان را خيس کنید و سپس به مواد فرم دهید.
- در نهایت کوفته ها را داخل ماهيتابه قرار دهید تا هر دو طرفشان سرخ شود و سپس در ظرف سرو چيده همراه ماست محلی یا ماست موسیر ميل کنید.
ارسال دیدگاه