با ما با طرز تهیه کوفته انار اصفهانی همراه باشید. در این سرزمین کوفتههای مختلفی وجود دارد و یکی از یکی هم خوشمزهتر. کوفته انار اصفهان یکی از غذاهای ویژه و خوشمزه و سنتی است که در روزهای نوروز بیشتر طبخ میشود.
طرز تهیه کوفته انار اصفهانی
مواد لازم برای 6-4 نفر
- 300 گرم گوشت چرخ کرده
- 1 عدد پیاز
- 2 ق س آرد نخودچی
- 2 ق س رب انار
- 1 پیمانه دانه انار
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم
- 1 ق چ زیره ساییده شده
طرز تهیه کوفته انار اصفهانی:
- گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده خوب ورز دهید.
- حالا آرد نخودچی، زیره، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
- گوشت را برای یک ساعت بگذارید بماند.
- حالا از گوشت اندازه یک گردو بردارید و سرخ کنید.
- رب انار را با دو لیوان آب درون قابلمهای بریزید تا جوش بیاید.
- حالا کوفتههای سرخ شده را به موادتان اضافه کنید.
- 10 دقیقه آخر انارها را اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه روی حرارت کم بجوشد.
نکته:
بعضی از اصفهانیها شنبلیله خشک شده به جای زیره میریزند. اگر زیره دوست ندارید از شوید یا شنبلیله خشک استفاده کنید.
ارسال دیدگاه