طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ خوشمزه و مغذی

دوشنبه 25 فروردین 1404 آشپزی
۰۸۲۲۱۴

کرپ مرغ و قارچ یکی از محبوب‌ترین غذاهای فرانسوی است که به عنوان یک وعده اصلی یا دسر سرو می‌شود. این غذا نه تنها بافتی نرم و لطیف دارد بلکه با ترکیب طعم‌های مختلف، تجربه‌ای خاص را به شما می‌دهد.

مواد لازم برای تهیه کرپ:

  • ۳/۴ پیمانه شیر
  • ۱ پیمانه آرد سفید
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • نصف قاشق غذاخوری شکر
  • نوک قاشق مربا خوری نمک
  • ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده

مواد لازم برای سس کرپ:

  • ۳ قاشق غذا خوری کره آب شده
  • ۳ قاشق غذا خوری آرد
  • ۳ قاشق غذا خوری پنیر پارمسان
  • ۱ قاشق چای‌خوری سس خردل
  • شیر ۱ و ۳/۴ پیمانه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای مواد میانی:

  • سیر ۱ حبه
  • ۱ پیاز کوچک
  • ۸ عدد قارچ
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری آویشن
  • عدد ۳ فیله مرغ
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • ۱ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ:

ابتدا شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و آرد را به آن اضافه می‌کنیم. سپس یک تابه متوسط را گرم کرده و با کمی کره چرب می‌کنیم. مایه را به تابه اضافه کرده و اجازه می‌دهیم که کرپ سریعاً بپزد.

برای تهیه سس، کره را ذوب کرده و آرد و سس خردل را به آن اضافه می‌کنیم. سپس به آرامی شیر را اضافه کرده و هم می‌زنیم. وقتی که سس غلیظ شد، پنیر پارمسان و ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم.

در نهایت، مواد میانی شامل پیاز، قارچ و مرغ را تفت داده و روی کرپ آماده شده می‌ریزیم و سرو می‌کنیم.

با استفاده از سس و پنیر پارمسان روی کرپ‌ها، می‌توانید طعم آن‌ها را دوچندان کنید!

۲۱۴۳۲۰

طرز تهیه ترشی لیمو ترش خوشمزه و خوش عطر

کیک خرمالو وسیب

طرز تهیه کیک خرمالو وسیب خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا