کرپ مرغ و قارچ خوشمزه وساده +طرز تهیه

دوشنبه، ۱۴ مهر ۱۳۹۹ آشپزی

از آنجایی که کرپ را با مواد مختلفی پر می‌کنند، می‌توان آن را هم به عنوان دسر و هم در قالب یک وعده غذای اصلی سرو کرد. بنابراین، این غذای لذیذ را بر اساس ذایقه و سلیقه افراد مختلف و به شکل‌های گوناگونی تهیه می‌کنند. در ادامه این مطلب طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ را برای شما در نظر گرفتیم که نه تنها بسیار خوش‌طعم است، بلکه ارزش غذایی بالایی هم دارد.

کرپ مرغ و قارچ

کرپ مرغ و قارچ

مواد لازم برای تهیه کرپ

  • ۳/۴ پیمانه شیر
  • ۱ پیمانه آرد سفید
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • نصف قاشق غذاخوری شکر
  • نوک قاشق مربا خوری نمک
  • ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده

مواد لازم برای سس کرپ:

  • ۳ قاشق غذا خوری کره آب شده
  • ۳ قاشق غذا خوری آرد
  • ۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
  • ۱ قاشق چای‌خوری سس خردل
  • شیر ۱ و ۳/۴ پیمانه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای مواد میانی 

  • سیر ۱ حبه
  • ۱ پیاز کوچک
  • ۸ عدد قارچ
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری آویشن
  • عدد ۳ فیله مرغ
  • نمک و فلفل به مقدار کافی
  • ۱ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

 

طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ

■ ابتدا شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط می‌کنیم. آرد را هم طی دو مرحله اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا مایع یکدست شود. سپس یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط قرار دهید. با کمی کره کف آن را چرب کنید. با ملاقه حدود ۱/۳ پیمانه از مایه بردارید و کف تابه بریزید  سپس تابه را در جهت‌های مختلف کج کنید تا مایه در سطح پخش شود  کاملا کف تابه را بپوشاند.کرپ به سرعت می‌پزد. بعد از ۳۰ ثانیه آن را برگردانید. بعد از این که طرف دوم طلایی شد آن را از تابه خارج کنید و همین کار را برای مایه باقیمانده هم تکرار کنید.

■  کره را داخل تابه کوچک روی شعله متوسط بگذارید تا ذوب شود و سپس آرد سفید و سس خردل را به آن اضافه کنید و برای یک دقیقه هم بزنید. به آرامی شیر را به ماده داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلظت پیدا کند. بعد سه قاشق غذاخوری پنیر پارمسان و به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه داخل ماده بریزید.سس کرپ آماده است

■  پیاز سرخ شده و قارچ را داخل تابه بریزید و آویشن را اضافه کنید. زمانی که قارچ‌ها به رنگ قهوه‌ای در آمدند و آب قارچ تبخیر شد، سیر را اضافه کرده و می‌گذارید تا ۱ دقیقه بپزد.فیله  مرغ خرد شده  را به ماده اضافه کرده و هم می‌زنید و یک لیوان از سسی که آماده کرده‌ایم داخل تابه می‌ریزیم تا داغ شود و شروع به حباب زدن کند.و جا بیفتد

■کرپ‌ها را با مواد درست شده پر کرده و تا کنید. برای خوشمزه‌تر شدن می‌توانید از سس آماده شده و مقداری پنیر پارمسان بر روی کرپ بریزید.

 

 

ترشی لیموخوشمزه و بدون سرکه + طرز تهیه

کرمفیل چیست ؟ چه کاربردی دارد./طرز تهیه کرمفیل وانیلی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا