
کرم تارتار یا پتاسیم تارتارات، یک پودر کریستالی سفید رنگ و بی بو است که در علم شیمی تحت عنوان پتاسیم هیدروژن تارتاریک شناخته میشود. این پودر دارای کاربردهای فراوانی در شیرینیپزی میباشد و به مقاومتر شدن سفیده تخم مرغ در برابر حرارت کمک میکند.
از کرم تارتار در تهیه دسرهایی مانند مرنگ و کیکهای اسفنجی استفاده میشود که در آن ساختار اصلی شیرینی بر پایه سفیده تخم مرغ است. این پودر به ایجاد فرم پایدار و براق شدن سفیده تخم مرغ نیز کمک میکند.
مواد لازم و زمان آمادهسازی کرم تارتار
- یک قاشق چایخوری کرم تارتار
نکات اضافی
برای جایگزینی کرم تارتار میتوانید از سرکه یا آبلیمو استفاده کنید؛ به این ترتیب که به همان میزان که از کرم تارتار استفاده میکنید، از سرکه یا آبلیمو نیز استفاده کنید.
این پودر نه تنها در شیرینیپزی کاربرد دارد، بلکه فواید بهداشتی متعددی نیز دارد؛ از جمله کمک به ترک سیگار و کاهش فشار خون. همچنین میتوان از آن برای درمان عفونت ادرار و درد مفاصل نیز استفاده کرد.
ارسال دیدگاه