کرم بروله یک دسر خوشمزه فرانسوی است که تهیه آن بسیار راحت است. این دسر با زرده تخممرغ و خامه تهیه میشود و منحصر به فرد بودن آن به علت وجود لایه کاراملی روی دسر است. در اینجا با طرز تهیه کرم بروله همراه شما خواهیم بود.
مواد لازم برای تهیه کرم بروله دسر فرانسوی
- زرده تخممرغ: شش عدد
- خامه: 500 میلیگرم
- شکر پودر شده: یکسوم پیمانه
- شکر دانه ریز: یکچهارم پیمانه
- وانیل: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه کرم بروله
- برای تهیه کرم بروله ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود. فر را روی درجه حرارت 150 درجه سانتیگراد قرار دهید.
- سه پیمانه آب را درون یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
- داخل یک کاسه زردههای تخممرغ، وانیل و پودر شکر را با همزن برقی به خوبی هم بزنید.
- خامه صبحانه را داخل یک کاسه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی اطراف خامه شروع به حباب زدن کرد، قبل از به جوش آمدن آن را از روی حرارت بردارید.
- حال خامه را به آرامی به مخلوط زرده و پودر شکر اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند و زرده بریده نشود.
- در این مرحله مواد دسر را داخل پارچ بریزید تا راحتتر داخل قالبها بریزید.
- کرم را داخل قالبها بریزید. قالبها را داخل سینی فر قرار دهید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید. آب جوشیده شده را داخل سینی بریزید. مراقب باشید آب روی کرمها نریزد.
- زمان پخت کرم بروله بسته به اندازه قالب متفاوت است. اگر عمق مایه داخل قالب 3 سانتیمتر باشد به 30 دقیقه زمان برای پخت نیاز است و اگر عمق مواد بیشتر شود بین 40 تا 60 زمان دهید تا بپزد.
- کرم بروله زمانی پخته که در اطراف قالب، کرم سفت شده ولی وقتی آن را تکان میدهید وسط آن حالت ژلهای داشته باشد. پس نباید کرم بروله زیاد بپزد و سفت شود.
- حال سینی فر را از فر خارج کنید سپس قالبها را از داخل آب بردارید و اجازه دهید 10 دقیقه خنک شوند.
- سپس به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید.
- بعد از سه ساعت کرم بروله را از یخچال خارج کنید یک لایه نازک شکر دانه ریز روی آنها بپاشید و قالبها را تکان دهید تا شکر روی دسر یکدست شود. (شکر دانه ریز باشد بهتر است چون لایه کاراملی روی دسر بهتر میشود) و قالبها را در فر قرار دهید.
- حرارت بالای فر را روشن کنید. قالبها را داخل سینی قرار دهید و به مدت 5 تا 10 دقیقه در طبقه بالای فر قرار دهید. تا شکرهای روی کرم ذوب شوند و کاراملی شود. سپس قالبها را از فر خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند سپس دوباره در یخچال قرار دهید. این مرحله باید کمتر از 30 تا 45 دقیقه باشد تا لایه شکر کاراملی شده، ترد بودن خودش را از دست ندهد.
ارسال دیدگاه