
کرمفیل از جمله کرم های پرکاربرد و مقرون به صرفه است و جایگزین مناسبی برای خامه می باشد کرمفیل را با طعم های مختلف تهیه می کنند ( کرمفیل کاکائو, زعفرانی ,وانیلی ) کرمفیل خانگی بسیار خوشمزه تر از نوع صنعتی آن است این کرم خوشمزه را در خانه تهیه کنید و برای فیلینگ کیک و شیرینی و پیراشکی استفاده کنید . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کرمفیل وانیلی با ما همراه باشید همچنین طر زتهیه کرم پاتیسر را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه کرمفیل
- زرده تخم مرغ :۳ عدد
- وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
- شیر: ۱ و ۲/۳ پیمانه
- شکر: ۱/۲ پیمانه
- نشاسته ذرت: ۱/۴ پیمانه
- کره سرد: ۳۰ گرم
- عصاره وانیل :1/2 قاشق چایخوری یا وانیل پودری ۱/۴ ق چ
طرز تهیه کرمفیل ساده
- برای تهیه کرمفیل سعی کنید مواد را دقیق اندزه گیری کنید و حتما از پیمانه استاندارد استفاه کنید.
- برای تهیه کرمفیل از زرده تخم مرغ استفاده می شود پس با دقت زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید.
- در یک ظرف مناسب زرده ها را با وانیل و ۱/۴ پیمانه شکر مخلوط کنیدو با دور تند همزن برقی به مدت 5 دقیقه خوب هم بزنید تا زرده ها حجیم و کرم رنگ شوند .
- سپس نشاسته ذرت را اضافه کنید و دوباره با همزن برقی هم بزنید.
- حال در یک ظرف دیگر ( شیر جوش) شیر را به همراه بقیه شکر روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود، وقتی شکر حل شدو مواد جوشید ظرف را از روی حرارت بردارید
- حال نصف مواد را به زرده اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زرده نبندد.
- سپس زرده های رقیق شده با شیر را به مابقی شیر داخل شیر جوش برگردانده و روی حرارت ملایم قرار دهید ومدام هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی مواد شروع به حباب زدن کرد از روی حرارت بردارید.
- در ان مرحله کره سرد خرد شده را به همراه کمی وانیل به تدریج به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید تا کره جذب کرمفیل شود این کار باعث براق شدن و یکدست شدن کرمفیل می شود .
- کرمفیل شما آماده است روی کرمفیل را بپوشانید تا رویه نبندد و وقتی کرمفیل سرد شد قابل استفاده می باشد .
- این کرمفیل تا ۳ هفته داخل یخچال می توانید نگهداری کنید.
- به کرمفیل می توانید کاکائو یا زعفران یا قهوه اضافه کنید .
- این کرم بعد از سرد شدن قابل فرم دادن می باشد.با همزن برقی خوب هم بزنید تا فرم بگیرد و برای کیک یا شیرینی استفاده کنید.
- حتما نشاسته ذرت جزء اجزای اصلی کرمفیل می باشد و جایگزین نداردو حتما در تمام مراحل پخت باید حرارت کم باشد تا بوی خامی نشاسته از بین برود.
ارسال دیدگاه