کرمفیل یکی از کرمهای پرکاربرد و مقرونبهصرفه است که میتواند جایگزین مناسبی برای خامه باشد. این کرم را میتوان با طعمهای مختلفی مانند کرمفیل کاکائو، زعفرانی و وانیلی تهیه کرد. کرمفیل خانگی بسیار خوشمزهتر از نوع صنعتی آن است. با تهیه این کرم خوشمزه در خانه، میتوانید از آن برای فیلینگ کیک، شیرینی و پیراشکی استفاده کنید. در اینجا، طرز تهیه کرمفیل وانیلی را شرح میدهیم.
مواد لازم برای تهیه کرمفیل
- زرده تخم مرغ: ۳ عدد
- وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
- شیر: ۱ و ۲/۳ پیمانه
- شکر: ۱/۲ پیمانه
- نشاسته ذرت: ۱/۴ پیمانه
- کره سرد: ۳۰ گرم
- عصاره وانیل: 1/2 قاشق چایخوری یا وانیل پودری ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه کرمفیل ساده
- برای تهیه کرمفیل، مواد را دقیق اندازهگیری کنید و حتماً از پیمانههای استاندارد استفاده کنید.
- زرده تخممرغ را با دقت از سفیده جدا کنید.
- در یک ظرف مناسب، زردهها را با وانیل و ۱/۴ پیمانه شکر مخلوط کنید و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا زردهها حجیم و کرم رنگ شوند.
- نشاسته ذرت را اضافه کرده و دوباره با همزن برقی هم بزنید.
- در یک ظرف دیگر، شیر را به همراه بقیه شکر روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود. وقتی شکر حل شد و مواد جوشید، ظرف را از روی حرارت بردارید.
- نصف مواد را به زرده اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زرده نبندد.
- زردههای رقیق شده با شیر را به مابقی شیر داخل شیرجوش برگردانده و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی مواد شروع به حباب زدن کرد، از روی حرارت بردارید.
- کره سرد خرد شده و کمی وانیل را به تدریج به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کره جذب کرمفیل شود. این کار باعث براق شدن و یکدست شدن کرمفیل میشود.
- کرمفیل شما آماده است. روی آن را بپوشانید تا رویه نبندد. وقتی کرمفیل سرد شد، قابل استفاده خواهد بود.
- این کرمفیل تا ۳ هفته داخل یخچال قابل نگهداری است.
- میتوانید به کرمفیل کاکائو، زعفران یا قهوه اضافه کنید.
- این کرم بعد از سرد شدن قابل فرم دادن است. با همزن برقی خوب هم بزنید تا فرم بگیرد و برای کیک یا شیرینی استفاده کنید.
- حتماً نشاسته ذرت جزء اجزای اصلی کرمفیل است و جایگزین ندارد و حتماً در تمام مراحل پخت حرارت کم باشد تا بوی خامی نشاسته از بین برود.
ارسال دیدگاه