کرمفیل/ طرز تهیه کرمفیل خوشمزه و ساده برای تزیین کیک

جمعه 24 تیر 1401 آشپزی
keremfil

کرمفیل از جمله کرم های پرکاربرد و مقرون به صرفه است و جایگزین مناسبی برای خامه می باشد کرمفیل را  با طعم های مختلف تهیه می کنند ( کرمفیل کاکائو, زعفرانی ,وانیلی  )  کرمفیل خانگی بسیار خوشمزه تر از نوع صنعتی آن است این کرم خوشمزه را در خانه تهیه کنید و برای فیلینگ کیک و شیرینی  و پیراشکی استفاده کنید . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کرمفیل وانیلی با ما همراه باشید همچنین طر زتهیه کرم پاتیسر را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه کرمفیل

  • زرده تخم مرغ :۳ عدد
  • وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • شیر: ۱ و ۲/۳ پیمانه
  • شکر: ۱/۲ پیمانه
  • نشاسته ذرت: ۱/۴ پیمانه 
  • کره سرد: ۳۰ گرم
  • عصاره وانیل :1/2 قاشق  چایخوری یا وانیل پودری ۱/۴ ق چ 
کرمفیل

کرمفیل

طرز تهیه کرمفیل  ساده

  1.  برای تهیه کرمفیل سعی کنید مواد را دقیق اندزه گیری کنید و حتما از پیمانه استاندارد استفاه کنید.
  2.   برای تهیه کرمفیل از زرده تخم مرغ استفاده می شود پس با دقت زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید.
  3.  در یک ظرف مناسب  زرده ها را با وانیل و ۱/۴ پیمانه شکر مخلوط کنیدو با دور تند همزن برقی  به مدت 5 دقیقه خوب هم بزنید  تا  زرده ها حجیم و کرم رنگ شوند .
  4. سپس نشاسته ذرت را اضافه کنید و دوباره با همزن برقی  هم بزنید.
  5. حال در یک ظرف دیگر ( شیر جوش) شیر را به همراه بقیه شکر روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود، وقتی  شکر حل شدو مواد جوشید ظرف را از روی حرارت بردارید
  6. حال  نصف مواد را به زرده اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زرده نبندد.
  7. سپس زرده های رقیق شده با شیر را به مابقی شیر داخل شیر جوش برگردانده و روی حرارت ملایم  قرار دهید ومدام هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی مواد شروع  به حباب زدن کرد از روی حرارت بردارید.
  8. در  ان مرحله کره سرد خرد شده را به همراه  کمی وانیل به تدریج به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید تا کره جذب کرمفیل شود  این کار باعث براق شدن و یکدست شدن کرمفیل می شود .
  9. کرمفیل شما آماده است روی کرمفیل را بپوشانید تا رویه نبندد و وقتی کرمفیل  سرد شد قابل استفاده می باشد .
  10. این کرمفیل تا ۳ هفته داخل یخچال می توانید نگهداری کنید.
  11. به کرمفیل می توانید کاکائو یا زعفران یا قهوه اضافه کنید .
  12. این کرم بعد از سرد شدن قابل فرم دادن می باشد.با همزن برقی خوب هم بزنید تا فرم بگیرد و برای کیک یا شیرینی استفاده کنید.
  13. حتما نشاسته ذرت  جزء اجزای اصلی کرمفیل می باشد و جایگزین نداردو حتما در تمام مراحل پخت باید حرارت کم باشد تا بوی خامی نشاسته از بین برود.
طرز تهیه غذاهای محلی ایرانی

 

mashe polo

ماش پلو/ طرز تهیه ماش پلو افغانی خوشمزه

torshi zyton va gharch

ترشی / طرز تهیه ترشی زیتون وقارچ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا