طرز تهیه کرمفیل خوشمزه و خانگی برای فیلینگ 🍰

دوشنبه 16 تیر 1404 آشپزی
کرمفیل

کرمفیل یکی از کرم‌های پرکاربرد و مقرون‌به‌صرفه است که می‌تواند جایگزین مناسبی برای خامه باشد. این کرم را می‌توان با طعم‌های مختلفی مانند کرمفیل کاکائو، زعفرانی و وانیلی تهیه کرد. کرمفیل خانگی بسیار خوشمزه‌تر از نوع صنعتی آن است. با تهیه این کرم خوشمزه در خانه، می‌توانید از آن برای فیلینگ کیک، شیرینی و پیراشکی استفاده کنید. در اینجا، طرز تهیه کرمفیل وانیلی را شرح می‌دهیم.

کرمفیل

مواد لازم برای تهیه کرمفیل

  • زرده تخم مرغ: ۳ عدد
  • وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • شیر: ۱ و ۲/۳ پیمانه
  • شکر: ۱/۲ پیمانه
  • نشاسته ذرت: ۱/۴ پیمانه
  • کره سرد: ۳۰ گرم
  • عصاره وانیل: 1/2 قاشق چایخوری یا وانیل پودری ۱/۴ قاشق چایخوری

کرمفیل

طرز تهیه کرمفیل ساده

  1. برای تهیه کرمفیل، مواد را دقیق اندازه‌گیری کنید و حتماً از پیمانه‌های استاندارد استفاده کنید.
  2. زرده تخم‌مرغ را با دقت از سفیده جدا کنید.
  3. در یک ظرف مناسب، زرده‌ها را با وانیل و ۱/۴ پیمانه شکر مخلوط کنید و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا زرده‌ها حجیم و کرم رنگ شوند.
  4. نشاسته ذرت را اضافه کرده و دوباره با همزن برقی هم بزنید.
  5. در یک ظرف دیگر، شیر را به همراه بقیه شکر روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود. وقتی شکر حل شد و مواد جوشید، ظرف را از روی حرارت بردارید.
  6. نصف مواد را به زرده اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زرده نبندد.
  7. زرده‌های رقیق شده با شیر را به مابقی شیر داخل شیرجوش برگردانده و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی مواد شروع به حباب زدن کرد، از روی حرارت بردارید.
  8. کره سرد خرد شده و کمی وانیل را به تدریج به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کره جذب کرمفیل شود. این کار باعث براق شدن و یکدست شدن کرمفیل می‌شود.
  9. کرمفیل شما آماده است. روی آن را بپوشانید تا رویه نبندد. وقتی کرمفیل سرد شد، قابل استفاده خواهد بود.
  10. این کرمفیل تا ۳ هفته داخل یخچال قابل نگهداری است.
  11. می‌توانید به کرمفیل کاکائو، زعفران یا قهوه اضافه کنید.
  12. این کرم بعد از سرد شدن قابل فرم دادن است. با همزن برقی خوب هم بزنید تا فرم بگیرد و برای کیک یا شیرینی استفاده کنید.
  13. حتماً نشاسته ذرت جزء اجزای اصلی کرمفیل است و جایگزین ندارد و حتماً در تمام مراحل پخت حرارت کم باشد تا بوی خامی نشاسته از بین برود.
Capture 31

طرز تهیه سالاد انار خوشمزه و آسان برای فصول سرد

دستور پخت خورش مرغ کاری با ماست و خامه

طرز تهیه خورش کاری با ماست و مرغ خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا