کرمفیل چیست؟ طرز تهیه کرمفیل وانیلی خانگی ساده – مجله دایان

جمعه 9 مهر 1400 آشپزی
کرمفیل چیست

کرمفیل از کرم‌های پرکاربرد در صنعت شیرینی پزی و کیک پزی است. کرمفیل یک بافت نرم و لطیف دارد و حتما مزه آن را در دونات، پیراشکی، شیرینی محمدی و تارت‌ها به خاطر دارید. اگرچه کرم فیل غالبا برای مصارف صنعتی در حجم زیاد تولید می‌شود، اما با دانستن طرز تهیه کرمفیل خانگی ساده و وانیلی می‌توانید در منزل نیز از آن استفاده کنید.

موارد استفاده از کرمفیل چیست؟ در قنادی‌ها در انواع پای‌ها، تارت‌ها، کیک‌ها و انواع کیک دسر مورد استفاده قرار می‌گیرد. کرمفیل به تنهایی به عنوان کرم برای دسر نیز بسیار گزینه مناسبی است. تزیین کیک با کرمفیل نیز علاوه بر خوشمزه‌تر کردن انواع کیک و شیرینی، آن را زیباتر می‌کند. در ادامه موارد استفاده و طرز تهیه کرمفیل خانگی را می‌توانید بخوانید.

 

نحوه نگهداری و کاربرد کرمفیل چیست؟

نحوه نگهداری کرمفیل بسیار آسان است و مدت زمان نگهداری آن زیاد است. میزان تبخیر آب از سطح کرمفیل کم است، لذا کرمفیل علاوه بر دمای محیط، در دمای بالا، حرارت پخت و یا در انجماد سالم می ماند. در نتیجه می توانید کرمفیل را به عنوان مغز کیک و شیرینی در زمان پخت به خمیر اضافه کنید.

کیک کرمفیل شکلاتی از پر طرفدارترین خوراکی هاست که در آن از کرمفیل استفاده می شود. کرمفیل با طمع‌های مختلفی تهیه می‌شود. کرمفیل کاکائو، کرمفیل شیری، کرمفیل کاراملی و کرمفیل وانیلی از معروف‌ترین آنهاست. در واقع هنگام تهیه کرم فیل می توان با اضافه کردن اسانس و رنگ های خوراکی تغیراتی در طعم آن ایجاد کرد.

 

طرز تهیه کرمفیل خانگی

طرز تهیه کرمفیل خانگی وانیلی

 

کرمفیل خانگی وانیلی

طرز تهیه کرمفیل خانگی بسیار ساده است. توجه داشته باشید که برای تهیه پیراشکی با کرمفیل، به زرده تخم مرغ، شیر، شکر، کره، نشاسته ذرت و وانیل برای تهیه کرمفیل نیاز دارید که در ادامه به صورت کامل به آن پرداخته شده است.

 

مواد لازم برای تهیه کرمفیل

  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • کره: 50 گرم
  • آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
  • شیر: یک چهارم پیمانه
  • شکر: یک چهارم پیمانه
  • خامه: یک قاشق مرباخوری
  • وانیل: یک چهارم  قاشق چای خوری
  • هر نوع اسانس یا طعم دهنده دلخواه

 

طرر تهیه کرمفیل وانیلی

  1. برای تهیه کرمفیل، ابتدا زرده تخم مرغ + شکر + وانیل را در ظرفی بریزید. با همزن برقی آنقدر آن‌ها را بزنید تا کشدار شوند (هرچقدر بیشتر تخم مرغ را بزنید، بوی زحم آن بیشتر گرفته می‌شود).
  2. سپس شیر و خامه را به مواد کشدار و کرم رنگ اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مواد کاملا یک دست شود.
  3. سپس کره را داخل تابه کوچیک می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم آب شود. هنگامی که کره ذوب شد، آرد سفید را درون تابه می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.
  4. سپس حرارت را خیلی خیلی کم می‌کنیم و مایع تخم مرغی‌ را به آرد تفت داده شده اضافه می‌کنیم. مدام هم می زنیم تا گلوله ایجاد نشود و یک کرم یکدست آماده شود.
  5. اجازه دهید کرم به غلظت کافی برسد و سپس تابه را از روی شعله بر می‌داریم.
  6. اجازه دهید کرمفیل از دما بیفتد و خنک شود.
  7. همچنین می‌توانید اسانس دلخواه خود را در این زمان به کرمفیل اضافه کنید.

کرمفیلتان آماده است! برای تزیین کیک و شیرینی کرمفیل را درون قیف بریزید و درون دونات، پیراشکی بریزید یا برای تزیین کیک و شیرینی استفاده کنید.

کرمفیل در اصل نوعی کرم برای تزیین کیک و کلوچه است که طعم و بافتی بی‌نظیر دارد.

کرمفیل و کاربرد آن

کرمفیل یک کرم بسیار بسیار کاربردی هست که به صورت صنعتی و در مقادیر زیاد تولید میشه. سالهای پیش تنها از این کرم در قنادی ها استفاده میشد و مصارف خرد نداشت.

ولی امروز شرکت هایی با بسته بندی این کرم در مقادیر کم اون را تحت اختیار مشتری های مصارف خانگی قرار دادن.

این کرم برای مغزی های مختلف در نانوایی و قنادی استفاده میشه. در قنادی در پای ها و تارت هاو تارتلت ها ، فان کیک ها دونات ها و انواع کیک دسر استفاده میشه. و در نانوایی در تهیه ی دونات های تخمیری و نانهای حجیم و مصرفهای زیادی داره.

یکی از مواردی که باعث استفاده زیاد از این کرم در صنعت های بزرگ و خانگی هست ، مدت زمان نگه داری و تاریخ مصرف بالای اون هست.

و مورد دیگه اینکه کرمفیل در دمای بالای بالا و حرارت پخت و در انجماد زیاد و یا در دمای محیط سالم و پایدار میمونه. پس هم میتونیم به عنوان مغز انواع کیک ها و مافین ها در زمان پخت به خمیرمون اضافه کنیم.

(چون میزان تبخیر آب از سط اون پایینه پس زمان پخت سالم میمونه)و هم میتونیم در فریزر و یخچال نگه داری کنیم. و مدت نگه داریش بالا هستش. و به طور کلی بین یک تا دو سال زمان نگه داری داره.

مورد دیگه اینکه کرمفیل در انواع طعم ها در بازار موجود هستش. مثل کرمفیل شیری ، کرمفیل وانیلی ، کرمفیل کاراملی ،کرمفیل عسلی ، کرم فیل کاپوچینو ، کرمفیل شکلاتی و

به طور کلی این کرم برای زمانهایی که میخواییم یک مغزی خوشمزه از طعم های متفاوت داشته باشیم. گزینه ی بسیار مناسبیه که با توجه به قیمت نسبتا پایین اون و کیفیت بالاش و طعم های مختلفش و همینطور ماندگاری طولانی اون مقرون به صرفه است.

shamy gilany

شامی گیلانی / طرز تهیه شامی خوشمزه و پوک با لپه و نخود

kaek salab

کیک ثعلب/ طرز تهیه کیک ثعلب خوشمزه و متفاوت با سس بینظیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا