کدو پلو بابلی بدون گوشت

دوشنبه 21 اسفند 1402 آشپزی
kado polo bably

کدو پلو غذای پر طرفدار بابلی است و  شمالی های  این غذای خوشمزه  را بیشتر در زمستان و پاییز تهیه می کنند .  کدو پلو را به صورت کته تهیه می کنند و با نیمر سرو می کنند . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کدو پلو بابلی با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه مربای کدو حلوایی و قلیه کدو حلوایی و کوکو کدوسبز  را مشاهده کنید.

مواد لازم برای تهیه کدو پلو بابلی

  • کدو حلوایی نگینی خرد شده :1 لیوان
  • برنج: 2 پیمانه
  • تخم مرغ:به تعداد نفرات
  • پیاز: 1عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • زردچوبه :یک قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری
  • زیره :نصف قاشق چای‌خوری
  • کره :یک قاشق چای‌خوری
  • زعفران دم شده: ۲ قاشق غذاخوری

کدو پلو بابلی

طرز تهیه کدو پلو بابلی

  1. برای تهیه  کدو پلو   پوست کدو حلوایی را بگیرید و مکعبی خرد کنیدو کنار بگذارید.
  2.  پیاز رو به صورت نگینی  خرد کنید و در یک تایه بریزید و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس کدو های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید  تا کدو کمی سرخ شود.
  3. حال زردچوبه، نمک، فلفل و زیره رو به کدوی سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس  زعفران دم شده ر اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید.   اگر کدو شیرین نبود مقداری شکر اضافه کنید
  4. برنج از قبل خیس شده را با مقداری آب در قابلمه مناسب بریزید ( پخت کته ) و روی حرارت قرار دهید و  کمی کره یا روغن اضافه کنید و وقتی که آب برنج جوشید، کدو حلوایی  سرخ شده رو به برنج اضافه کنید و وقتی که آب برنج کشیده شد،برنج را دم کنید .
  5. وقتی که برنج دم کشید کدو پلو شما آماده است  ، داخل یک تابه کره یا روغن بریزید و تخم مرغ رو نیمرو کنید و کنار کدو پلو سرو کنید.
  6. کدو پلو را با کوفته قلقلی هم سرو می کنند ولی کدو پلو  سنتی را با نیمرو سرو می شود.

طرز تهیه فسنجون با بادام زمینی

حواری گوشت و نخود

هواری گوشت و نخود غذای خوشمزه جنوبی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا