
کدو پلو غذای پر طرفدار بابلی است و شمالی های این غذای خوشمزه را بیشتر در زمستان و پاییز تهیه می کنند . کدو پلو را به صورت کته تهیه می کنند و با نیمر سرو می کنند . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کدو پلو بابلی با ما همراه باشید و همچنین طرز تهیه مربای کدو حلوایی و قلیه کدو حلوایی و کوکو کدوسبز را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه کدو پلو بابلی
- کدو حلوایی نگینی خرد شده :1 لیوان
- برنج: 2 پیمانه
- تخم مرغ:به تعداد نفرات
- پیاز: 1عدد
- نمک: به مقدار لازم
- زردچوبه :یک قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
- زیره :نصف قاشق چایخوری
- کره :یک قاشق چایخوری
- زعفران دم شده: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کدو پلو بابلی
- برای تهیه کدو پلو پوست کدو حلوایی را بگیرید و مکعبی خرد کنیدو کنار بگذارید.
- پیاز رو به صورت نگینی خرد کنید و در یک تایه بریزید و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس کدو های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا کدو کمی سرخ شود.
- حال زردچوبه، نمک، فلفل و زیره رو به کدوی سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس زعفران دم شده ر اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید. اگر کدو شیرین نبود مقداری شکر اضافه کنید
- برنج از قبل خیس شده را با مقداری آب در قابلمه مناسب بریزید ( پخت کته ) و روی حرارت قرار دهید و کمی کره یا روغن اضافه کنید و وقتی که آب برنج جوشید، کدو حلوایی سرخ شده رو به برنج اضافه کنید و وقتی که آب برنج کشیده شد،برنج را دم کنید .
- وقتی که برنج دم کشید کدو پلو شما آماده است ، داخل یک تابه کره یا روغن بریزید و تخم مرغ رو نیمرو کنید و کنار کدو پلو سرو کنید.
- کدو پلو را با کوفته قلقلی هم سرو می کنند ولی کدو پلو سنتی را با نیمرو سرو می شود.
ارسال دیدگاه