کدو / طرز تهیه کدو بره گیلانی

چهارشنبه 21 اردیبهشت 1401 آشپزی
kado bare

کدوبره یکی‌از غذاهای محلی شمالی  است و به سادگی تهیه می شود در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کدو بره گیلانی با همراه باشید. همچنین طرز تهیه واویشکا شمالی و کدو پلو بابلی  را ببینید.

مواد لازم در طرز تهیه خوراک کدوبره گیلانی

  • تخم مرغ : 3 عدد
  • گوجه فرنگی : 5 عدد
  • سیب زمینی  : 2 عدد
  • پیاز  : 1 عدد 
  • کدوی سبز : 5 عدد 
  • نمک , فلفل , زردچوبه : به اندازه نیاز
  • ماست خامه ای : برای تزیین
  • پنیر پروسس یا این که پارمزان : در صورت دلخواه
کدو بره

کدو بره گیلانی

طرز تهیه خوراک کدوبره گیلانی

  1. برای تهیه کدو بره ابتدا یک تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن به آن اضافه کنید و سپس پیاز نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود سپس , نمک و زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید .
  2.  سیب زمینی های نگینی خرد شده را به پیاز اضافه کنید و 5 دقیقه روی حرارت ملایم  تفت دهید.
  3. بعد از آن کدو  نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا کدو سرخ شود.
  4. سپس گوجه فرنگی پوست کنده را نگینی خرد کنید و به مواد درون تابه اضافه کنبد و تفت دهید و تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و بدون هم زدن به مواداضافه کنیدو در تابه را ببندید تا تخم مرغ ها سفت شود.
  5. پس از 10 دقیقه فلفل سیاه را روی مواد بپاشید و غذا را سرو کنید و با ماست خامه ای و پنیر پامزان  و جعفری خرد شده تزیین کنید .
  6.  کدو بره را با نان سنگگ و سبزی میل کنید. نوش جان

 

sambose asfenaj

سمبوسه/ طرز تهیه سمبوسه اسفناج

ahskene tokhme kharboze

اشکنه/ طرز تهیه اشکنه تخم خربزه + خواص تخم خربزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا