
کدوبره یکیاز غذاهای محلی شمالی است و به سادگی تهیه می شود در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کدو بره گیلانی با همراه باشید. همچنین طرز تهیه واویشکا شمالی و کدو پلو بابلی را ببینید.
مواد لازم در طرز تهیه خوراک کدوبره گیلانی
- تخم مرغ : 3 عدد
- گوجه فرنگی : 5 عدد
- سیب زمینی : 2 عدد
- پیاز : 1 عدد
- کدوی سبز : 5 عدد
- نمک , فلفل , زردچوبه : به اندازه نیاز
- ماست خامه ای : برای تزیین
- پنیر پروسس یا این که پارمزان : در صورت دلخواه
طرز تهیه خوراک کدوبره گیلانی
- برای تهیه کدو بره ابتدا یک تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن به آن اضافه کنید و سپس پیاز نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود سپس , نمک و زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید .
- سیب زمینی های نگینی خرد شده را به پیاز اضافه کنید و 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.
- بعد از آن کدو نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا کدو سرخ شود.
- سپس گوجه فرنگی پوست کنده را نگینی خرد کنید و به مواد درون تابه اضافه کنبد و تفت دهید و تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و بدون هم زدن به مواداضافه کنیدو در تابه را ببندید تا تخم مرغ ها سفت شود.
- پس از 10 دقیقه فلفل سیاه را روی مواد بپاشید و غذا را سرو کنید و با ماست خامه ای و پنیر پامزان و جعفری خرد شده تزیین کنید .
- کدو بره را با نان سنگگ و سبزی میل کنید. نوش جان
ارسال دیدگاه