کتلت مرغ
کتلت مرغ/کتلت یه غذای سریع و پر طرفدار است . اگر عجله دارید اما میخواهید یک غذای لذیذ و بسیار خوشمزه تهیه کنید به شما کتلت مرغ را پیشنهاد میدهم که ان را همراه پنیر موزارلا میتوانید سرو کنید.
سبزیجاتی هم که در این غذا استفاده می شوند را می توانید با سلیقه خود آنها را تغییر دهید یا به طور کامل حذف کنید، با طرز تهیه این کتلت مرغ خوشمزه با ما همراه باشید.در بخش قبلی آشپزی دایان طرز تهیه همبرگربوقلمون و طرز تهیه همبرگرگوشت و همبر گر مرغ سوخاری که از ساندویچ های محبوب هستند را آموزش دادیم را ببینید
مواد لازم برای تهیه کتلت مرغ
برای 4 نفر
سینه مرغ بدون استخوان ۷۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر موزارلا ۱ پیمانه
پودر سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن مایع به مقدار کافی
ریحان ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
جعفری زیزخرد شده2 قاشق غذاخوری
پیاز چه ریز خرد شده2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کتلت مرغ
برای تهیه کتلت ابتدا سینه مرغ را به خوبی بشویید و به صورت نگینی ریز خرد کنید .
پیازچه ،ریحان و چند برگ جعفری را پاک کرده بشویید سپس روی پاچه پهن کنید تا آب اضافه آن ها خارج شود و ساطوری خرد کنید و داخل کاسه ای بزرگ بریزید.
تخم مرغ ها را در کاسه جداگانه بشکنید و به سبزی ها اضافه کنید.
در این مرحله پنیر موزارلا را به همراه پودر سیر، پودر سوخاری، پاپریکا و کمی نمک و فلفل ، پونه کوهی به باقی مواد اضافه کنید و با قاشق کاملا مواد را مخلوط کنید
در آخر مرغ های نگینی شده را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مرغ ها با مواد آغشته شود و روی کاسه را سلفون کشیده و داخل یخچال قرار دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه مرغ ها طعم دار شوند
سپس تابه تفلونی را روی حرارت ملایم قرار داده و روغن مایع را در آن ریخته و اجازه دهید تا گرم شود وبعد مایه را از داخل یخچال بیرون آورده و با قاشق از مایه کف تابه بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید و اجازه دهید تا دو طرف کتلت ها به خوبی سرخ شود .همه مواد را به این صورت سرخ کنید وکتلت ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود
در پایان کتلت را به صورت ساندویچ همراه با کاهو و گوجه فرنگی و خیار شور خرد شده و سس مارینارا سرو کنید. تهیه سس مارینارا را در مقاله بعدی آموزش می دهیم با ما همراه باشید
ارسال دیدگاه