طرز تهیه کتلت شیرازی خوشمزه و متفاوت

جمعه 29 فروردین 1404 آشپزی
kotlet shrazi

کتلت شیرازی یا شامی شیرازی یکی از غذاهای سنتی و محبوب شهر شیراز است که طعمی بی‌نظیر دارد. این غذا شباهت زیادی به کتلت سیب‌زمینی دارد و به خاطر طعم خاصش معروف است. در ادامه به طرز تهیه کتلت شیرازی خواهیم پرداخت.

کتلت شیرازی

شیراز، شهری با غذاهای خوشمزه و سنتی است. برای آشنایی با دیگر غذاهای سنتی شیراز، به غذاهای سنتی شیراز مراجعه کنید.

مواد لازم برای تهیه کتلت شیرازی

  • سیب زمینی ۳ عدد درشت
  • کره ۲۰ گرم
  • آرد گندم ۱ لیوان
  • آب 1 لیوان
  • پیاز ۱ عدد متوسط
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد سوخاری ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • زردچوبه و روغن به مقدار کافی
  • پودر پیاز و پودر سیر به دلخواه

طرز تهیه کتلت شیرازی

  • سیب زمینی ها را با آب در یک قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا پخته شوند.
  • سیب‌زمینی‌های پخته را خنک کرده و سپس پوست می‌کنیم و خوب له می‌کنیم.
  • یک قابلمه را روی حرارت قرار داده و آب و کره را اضافه می‌کنیم. پس از جوشیدن، زردچوبه و آرد را اضافه کرده و هم می‌زنیم.
  • خمیر خنک شده را با آرد سوخاری، تخم مرغ، نمک و فلفل و پیاز رنده شده ترکیب می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم.
  • در یک تابه مقداری روغن داغ کرده، دستمان را با آب خیس کرده و از مخلوط کتلت به اندازه نارنگی برمی‌داریم و سرخ می‌کنیم.

نکته مهم در پخت کتلت شیرازی

  • آب پیاز باید به خوبی گرفته شود تا کتلت وا نرود.
  • می‌توانید از پودر پیاز یا پودر سیر به جای پیاز رنده شده استفاده کنید.
rolet goshte

طرز تهیه رولت گوشت مجلسی خوشمزه

غذاهای سنتی شیراز

آشنایی با غذاهای شیرازی: طعم‌های خوشمزه و اصیل

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا