
کبه عربی یکی از غذاهای معروف کشورهای عربی است که در جنوب کشورمان هم طرفداران زیادی دارد . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه کبه عربی همراه باشید. همچنین طرز تهیه ترشی عربی مکدوس و طرز تهیه پلو عربی را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه کبه عربی
برای ۴ نفر
- برنج نیم دانه: ۴ پیمانه
- گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۲ عدد
- زرشک : ۲ قاشق غذاخوری
- مغز گردو : ۲ قاشق غذاخوری
- آب :۵ پیمانه
- جعفری: ۱ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: ۱ عدد
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه :به مقدار کافی
- پودر هل و دارچین : به مقدار کافی
- زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
طرز تهیه کبه عربی
- برای تهیه کبه عربی ابتدا برنج نیم دانه را پاک کنید و بشویید و به مدت 1 تا2 ساعت خیس کنید.
- سپس برنج را با ۵ پیمانه آب، زعفران دم کرده و مقداری نمک داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تاآب به طور کامل جذب شود و برنج بپزد.
- وقتی برنج پخته شد شعله را خاموش کنید تا خنک شود سپس آن را چرخ کنید یا با گوشتکوب له کنید روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید.
- در این مرحله پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنیدو با مقداری روغن در یک تابه تفت دهید تا کمی طلایی شود ، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کندحال همه ادویه ها را اضافه کنید و دوباره تفت دهید . رب گوجه فرنگی را اضافه کنیدو با مواد تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
- در صورت تمایل جعفری خرد شده، زرشک و گردو را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس یک لیوان آب اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا گوشت به طور کامل مغز پخت شود.
- وقتی آب درون تابه به طور کامل جذب مواد شد تابه را از روی حرارت برداریدو اجازه دهید مواد کمی خنک شود .
- حال دست خود را با مقداری آب خیس کنید و به اندازه یک پرتقال از برنج چرخ شده بردارید و به شکل بیضی پهن کنید، سپس یک قاشق از مایه گوشت پخته شده بردارید و روی برنج پهن شده قرار دهید و لبه های برنج را جمع کنید که بهتر هست به صورت بیضی جمع کنید .
- به همین صورت تمام مواد را درست کنید .
- حال یک تابه گود و نچسب بردارید و مقداری روغن در آن بریزید که کبه ها برای سرخ شدن در روغن شناور باشند.
- تخم مرغ را در یک کاسه خوب هم بزنید تا یکدست شود، سپس کبه ها را در تخم مرغ بغلتانید و در روغن سرخ کنید. حرارت زیر تابه باید کاملا ملایم باشد تا داخل کبه هم سرخ شود و خمیر نماند.
- پس از اینکه رنگ کبه ها طلایی شد، انها را از روغن خارج کنید و روی دستمال قرار دهید. تا روغن اضافی شان خارج شود
- کبه عربی را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سس دلخواه سرو کنید.
ارسال دیدگاه