کباب چوبی با گوشت چرخ کرده
در اینجا شمارا با نوعی کباب جدید و خوش طعم آشنا میکنیم.این کباب با سس چیلی و گوجه فرنگی تازه سرو میشود!
انواع غذاهای لذیذ با گوشت چرخ کرده مانند کباب شامی در مقالات قبلی ارائه شد و در این مطلب شما را با کباب چوبی با گوشت چرخ کرده، آشنا می سازیم که غذایی تند مزه است.
در تهیه این غذا از گوشت بره چرخ کرده، و خمیر کاری استفاده می شود و با سس سامبال (چیلی) گوجه فرنگی سرو می شود که به آن طعم بی نظیری می دهد. میزان تندی این غذا بستگی به ذائقه شما دارد و در صورت تمایل می توانید از فلفل کمتری در طبخ آن استفاده کنید.
برای تهیه این غذا به خمیر کاری نیاز داریم که طعم غذا را عالی می کند و در کمتر از نیم ساعت می توان آن را آماده کرد. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه خمیر کاری، کباب چوبی با گوشت چرخ کرده و سس چیلی گوجه فرنگی را ارائه دهیم.
کباب چوبی با گوشت چرخ کرده
مواد لازم برای تهیه خمیر کاری
پیازچه | 1 عدد |
سیر | 4 حبه |
جوز هندی | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | 1 یا 2 عدد |
کچاپ گوجه فرنگی | 2 قاشق سوپخوری |
رنده پوست لیمو | 3 قاشق سوپخوری |
زیره آسیاب سده | 1 قاشق چایخوری |
سس سویا | 2 قاشق سوپخوری |
شیر نارگیل | 3 قاشق سوپخوری |
آب لیمو | 2 قاشق سوپخوری |
شکر | 1 قاشق چایخوری |
تخم گشنیز آسیاب شده | 3/4 قاشق غذاخوری |
پودر چیلی | به میزان دلخواه |
پودر دارچین | 1/4 قاشق سوپخوری |
طرز تهیه خمیر کاری
- همه مواد را در مخلوط کن ریخته و خوب باهم مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید.
- اگر خمیر به دست آمده خیلی غلیظ شد، می توانید مقدار شیر نارگیل را بیشتر کنید، در این حالت طعم خمیر ملایم تر می شود.
- به جای پیازچه خرد شده می توان از 1/4 پیمانه پیاز قرمز خرد شده استفاده کرد، به جای جوز هندی می توان از زنجبیل استفاده کرد، به جای فلفل قرمز می توان از 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز استفاده کرد.
کباب چوبی با گوشت چرخ کرده
مواد لازم برای تهیه کباب چوبی با گوشت چرخ کرده
پیاز کوچک | 1 عدد |
گوشت بره چرخ کرده | 450 گرم |
خمیر کاری | 2 قاشق غذاخوری |
ماست طبیعی | 2 قاشق غذاخوری |
روغن برای چرب کردن | به میزان لازم |
طرز تهیه کباب چوبی با گوشت چرخ کرده
- پیاز را پوست گرفته، بشوئید و با رنده ریز، رنده کنید یا آن را داخل غذاساز، ریز خرد کنید.
- گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید تا له شود. این روش به گوشت کمک می کند که در طول پخت چسبندگی خوبی داشته باشد و وا نرود.
- خمیر کاری و ماست را به گوشت و پیاز اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
- مخلوط به دست آمده را به 8 قسمت تقسیم کنید، هر قسمت را به صورت یک سوسیس کوچک درآورده و هر کدام را به یک سیخ چوبی بکشید.
- سیخ ها را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
- توری مخصوص گریت را چرب کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه گوشت را با زغال داغ کباب کنید.
- کباب ها را مرتب پشت و رو کنید و در صورت لزوم با مقدار کمی روغن مایع یا کره آنها را چرب کنید تا خوب سرخ شوند و نسوزند.
- کباب ها را داخل بشقاب مخصوص پذیرایی قرار داده و با گوجه فرنگی و سبزیجات تزئین کنید.
- این کباب را به همراه نان، ترشی میوه جات و سس سامبال (چیلی) سرو نمائید.
مواد لازم برای تهیه سس چیلی گوجه فرنگی
گوجه فرنگی | 3 عدد |
پودر تخم گشنیز | کمی |
پودر زیره | کمی |
گشنیز تازه خرد شده | 2 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه سس چیلی گوجه فرنگی
- پوست گوجه فرنگی را گرفته، آنها را خرد کرده و دانه آن را بگیرید.
- گشنیز را تمیز پاک کرده، بشوئید، ضدعفونی کنید و ریز خرد کنید.
- گوجه فرنگی، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، گشنیز خرد شده، نمک و فلفف را در یک کاسه مخلوط کرده و 30 دقیقه کنار بگذارید تا طعم مواد با هم ترکیب شوند.
ارسال دیدگاه