طرز تهیه کباب هندی کاکوری خوشمزه و معطر

جمعه 22 فروردین 1404 آشپزی
کباب هندی کاکوری

کباب هندی کاکوری یکی از غذاهای خوشمزه و معروف هندی است که با طعمی دلپذیر و بویی معطر، می‌تواند سفره شما را زینت بخشد. این کباب از گوشت چرخ کرده، پیاز و ادویه‌های متنوع تهیه می‌شود و به‌خوبی روی سیخ کباب آماده می‌شود.

مواد لازم برای کاکوری کباب:

  • گوشت چرخ کرده گوسفندی: 2 فنجان
  • پیاز رنده شده و آب گرفته شده: 1 عدد
  • پوره سیر و زنجبیل: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر فلفل سیاه: 1/4 قاشق غذاخوری
  • گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سبز خرد شده: به مقدار لازم برای طعم دار کردن
  • پاپایا خام خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
  • میخک: 4 عدد
  • دانه هل سیاه: 1 عدد
  • پودر دارچین: 1/8 قاشق غذاخوری
  • دانه زیره: 1 قاشق غذاخوری
  • جوز هندی رنده شده: 1/4 قاشق غذاخوری
  • پیاز سرخ کرده: 1/2 فنجان
  • آرد نخودچی: 1/4 فنجان
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • حلقه های پیاز: برای تزیین
  • لیموترش: برای تزیین

دستور پخت کاکوری کباب:

تمام مواد را با هم مخلوط کرده و حدود 4 ساعت به آن استراحت دهید. سپس مواد را در مخلوط کن ریخته تا خمیر صاف و غلیظی بدست آورید. تخم مرغ و آرد نخودچی را اضافه کرده و خوب ورز دهید. سپس یک ساعت دیگر در یخچال قرار دهید.

حدود 30 دقیقه قبل از سرو، گوشت را به سیخ‌ها کشیده و در تابه سرخ کنید یا در فر بپزید. می‌توانید روی ذغال نیز کباب کنید و ادویه ماسالا را روی پیازهای حلقه شده بریزید و با لیموترش و سبزی معطر سرو کنید.

index 4

دستور پخت آش عاشوره: لذیذترین دسر محرم

146438 7

تهیه گلاب خوش عطر در خانه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا