کباب کاکوری کباب هندی ,کباب بسیار لذیذ

سه شنبه، ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ آشپزی
کباب هندی کاکوری

کباب هندی کاکوری

کاکوری کباب یک چیزی تو مایه های کباب کوبیده ایرانی است. در تهیه این غذای خوشمزه هندی از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری به همراه پیاز، تخم مرغ، رب و ادویه استفاده می شود. در نهایت مواد به سیخ کشیده می شود و در حرارت بالا برشته می شود.

مواد لازم برای کاکوری کباب :

گوشت چرخ کرده گوسفندی  ۲ فنجان
پیاز رنده شده و آب گرفته شده ۱ عدد
پوره سیر و زنجبیل  ۱ قاشق غذاخوری
 نمک ۲ قاشق غذاخوری
 پودر فلفل سیاه  ۱/۴ قاشق غذاخوری
 گشنیز خرد شده  ۲ قاشق غذاخوری
 فلفل سبز خرد شده به مقدار لازم برای طعم دار کردن
 پاپایا خام خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
 میخک  ۴ عدد
دانه هل سیاه ۱ عدد
پودر دارچین ۱/۸ قاشق غذاخوری
دانه زیره ۱ قاشق غذاخوری
جوز هندی رنده شده ۱/۴ قاشق غذاخوری
پیاز سرخ کرده ۱/۲ فنجان
آرد نخودچی ۱/۴ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
حلقه های پیاز برای تزیین
لیموترش برای تزیین

 

دستور پخت کاکوری کباب :

آشپزخانه دایانمام مواد’کوشت چرخ کرده ,پیاز رنده شده و آب گرفته ,پیاز سرخ شده, همه ادویه های مود نیاز که دربالا اشاره کردیم را خوب مخلوط کنید و حدود ۴ ساعت به آن استراحت بدهید .

و بعد آن  مواد را در مخلوط کن ریخته  تا خمیر صاف و غلیظی بدست آورید.

سپس تخم مرغ و آرد ۰نخودچی را اضافه کنید و مخلوط را به خوبی ورز بدهید.

روی آن را بپوشانید و یک ساعت دیگر در یخچال قرار بدهید.

حدود ۳۰ دقیقه قبل از سرو غذا، گوشت را به سیخ ها بکشید و کباب ها را داخل روغن در تابه سرخ کنید یا فر را از قبل گرم کنید و داخل سینی فر را چرب کنید و داخل آن بچینید و داخل فر قرار بدهید تا کباب شوند.

می توانید آن را روی ذغال بپزید مراقب باشید کباب نسوزد و همه طرف آن به صورت یکسان بپزد.

مقداری ادویه ی ماسالا روی پیازهای حلقه شده بریزید و با لیموترش و سبزی معطر در کنار کباب هندی سرو کنید.

طرز تهیه آش آشوره

طرز تهیه خوراک مرغ با سس قارچ و پنیر پارمزان

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا