احتمالا برای شما هم پیش آمده که شرایط پختن کباب روی منقل یا گاز را نداشته باشید. در این مواقع بهترین راه برای درست کردن یک کباب خوشمزه، پختن آن در تابه است. اگر مطابق با دستور پخت زیر عمل کنید، کبابی خواهید داشت که حتی از کبابی که روی کباب پز هم درست شده، خوشمزهتر است. پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کباب تابهای مرغ
- پیاز : 1 عدد
- سینه مرغ : ۲ عدد
- سیر : ۱ حبه
- آرد سوخاری : ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران دمکرده : ۴ قاشق غذاخوری
- روغن حیوانی : ۱ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
- برنج ایرانی : به میزان لازم
طرز تهیه کباب تابهای مرغ
- سینه مرغ را داخل غذاساز یا چرخ گوشت بریزید و اجازه دهید تا خوب چرخ بخورد و خمیری شود.
- پیاز، سیر، آرد سوخاری و ادویهها را نیز در غذاساز بریزید و با هم مخلوط کنید.
- همهی مواد را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.
- دو قاشق از زعفران غلیظ دم کرده را به مواد اضافه کرده و ورز دهید.
- کف تابه را با روغن حیوانی چرب کنید.
- مایه کباب را در تابه پهن کنید و به صورت دلخواه برش بزنید.
- مقداری روغن حیوانی و زعفران روی مایه کباب اضافه کنید.
- در تابه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت ملایم خوب پخته شود.
- بعد از اینکه یک طرف آن پخته شد، کبابها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته و سرخ شود.
- کباب مرغ خوشمزه را با برنج ایرانی نوش جان کنید.
دو نکته قابل توجه
- حتما سعی کنید که این غذا را با برنج ایرانی میل کنید؛ در این صورت خوشمزگی آن چندین برابر میشود.
- به عنوان کسی که چندین دفعه این غذا را به صورتهای مختلف درست کردهام، به شما توصیه میکنم که حتما در تهیه این غذا از روغن حیوانی استفاده کنید زیرا عطر و طعم کباب را بینظیر خواهد کرد. این نکته را هم بدانید که بهتر است از روغن کرمانشاهی استفاده کنید چون مرغوبترین روغن حیوانی ایران است. با توجه به شرایط کرونایی اگر برایتان امکان خرید مستقیم این روغن وجود ندارد، میتوانید مثل من روغن حیوانی کرمانشاهی اصل را از فروشگاههای آنلاین معتبر مانند درکام تهیه کنید.
امیدوارم که این غذای بینظیر را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
ارسال دیدگاه