طرز تهیه کباب لبنانی

پنج‌شنبه 8 اردیبهشت 1401 آشپزی
کباب لبنانی

طرز تهیه کباب لبنانی

در این مطلب طرز تهیه کباب لبنانی که به صورت کباب تابه ای اماده میشود را به شما آموزش داده ایم. این کباب بسیار لذیذ و مغزپخت است .

مواد لازم

  • گوشت گوساله (چرخ کرده، چربی دار): 2 کیلو و 250 گرم
  • پیاز درشت (پوست کنده و خردشده): 3 عدد
  • سیر: یک بته
  • زنجفیل: یک برش یک و نیم سانتی
  • فلفل سبز: 16 عدد
  • برگ گشنیز: 120 گرم
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل قرمز (پودر شده): به میزان لازم
  • تخم گشنیز (پودر شده): به میزان لازم
  • زیره (پودر شده): به میزان لازم
  • روغن: برای سرخ کردن

 

روش تهیه کباب لبنانی

ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید.

نیمی از پیازهای خردشده را در غذاساز ریخته تا به صورت کاملا ریز خرد شوند. آنها را در آبکش ریخته و اجازه دهید آب آنها کاملا گرفته شود.

سپس بقیه پیازهای خردشده را در غذاساز بریزید و پس از ریزشدن کنار بگذارید.

سیر و رنجفیل را پوست کنده و زنجفیل را برش دهید.

ساقه فلفل سبزها را جدا کنید و به همراه سیر و زنجفیل خردشده در غذاساز بریزید و مخلوط کنید.

برگ گشنیز را به مواد داخل غذاساز اضافه و مخلوط کنید تا کاملا ریز شود.

پیاز ریز خرد شده را به مواد اضافه و کاملا مخلوط کنید.چاشنی ها را به مواد اضافه کرده و به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید.

نیمی از مواد را از غذاساز خارج کرده و نیمی از گوشت چرخ کرده را به باقیمانده مواد داخل غذاساز اضافه کرده و به خوبی مخلوط نمایید. این کار را با بقیه گوشت و مخلوط پیاز تکرار کنید.

 مخلوط به دست آمده را به ظرف مناسبی انتقال داده و با دست به خوبی آن را ورز دهید. گلوله های یکسانی از مخلوط گوشت جدا کرده و در دست خود شکل دهید. آنها را در روغن داغ سرخ کرده و سرو نمایید.

نکته: در صورت نداشتن غذاساز می توانید پیازها را رنده کنید.

جوجه کباب یونانی

جوجه‌کباب لبنانی

سه غذای لبنانی

سه غذای لبنانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا