کباب سارما بادمجان/پخت غذاهای محبوب کشور ترکیه

چهارشنبه 2 آذر 1401 آشپزی
کباب سارما بادمجان

مواد لازم کباب سارما بادمجان

کباب سارما بادمجان از غذاهای محبوب کشور ترکیه است

بادمجان  5 عدد

گوشت چرخ کرده300 گرم

رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری

پیاز1 عدد بزرگ

تخم مرغ1 عدد

سیر3 حبه

جعفری خرد شده

یک قاشق غذا خوری

آرد سوخاری

یک قاشق چای خوری

نمک، زرد چوبه و فلفل سیاه

به میزان لازم

زیره یک قاشق مربا خوری

روغن به میزان لازم

کباب سارما بادمجان

کباب سارما بادمجان

طرز تهیه کباب سارما بادمجان

ابتدا بادمجان های را به صورت ورقه ای نازک برش دهید و نمک میزنیم ومیگذاریم یک ساعت بماند تا تلخی بادمجان گرفته شود.
یک ساعت  بادمجان ها  آبکشی کنید سپس با یک دستمال تمیز آن ها را خشک کنید.

در تابه مناسب بردارید،  روغن  وکمی نمک ریخته بگذارید خوب داغ شود بادمجان ها را درون آن سرخ کنید.(اضافه کردن نمک به روغن به این دلیل است که روغن کمتر مصرف میشود)بعد از سرخ شدن بادمجان ها برداشته و کنار بگذارید.

درون کاسه ای گوشت چرخکرده را با جعفری خرد شده، تخم مرغ و آرد سوخاری نمک، زرد چوبه، فلفل و زیره را به ترکیب بالا اضافه کرده و بعد خوب مخلوط کنید.

اگر بافت مایه کباب شما سفت بود کمی آب به آن اضافه کرده و دوباره خیلی خوب هم بزنید.

حال به اندازه یک مشت کوچک از مواد کبابتان برداشته و به سیخ چوبی بزنید و لوله ای کنید.

بعد از انجام این کار سپس بادمجان های ورقه ای سرخ شده تان را به دور گوشتتان بپیچید.

کیک گوشت

فر را روشن کنید و روی 190 درجه سانتیگراد تنظیم کرده و بگذارید گرم شود.

سس کباب را درون یک پیرکس مناسب فر ریخته و سیخ ها را روی سس قرار دهید.

به مدت بیست و پنج یا سی دقیقه درون فر بگذارید تا درست شود.

کباب سارما بادمجان خوشمزه شما آماده است و میتوانید سرو کنید.

 

تهیه سس کباب سارما بادمجان

رب گوجه فرنگی را با یک و نیم لیوان آب، یک قاشق غذا خوری روغن، به مقدار لازم نمک و فلفل ترکیب کنید.

serke khormalo

سرکه/ طرز تهیه سرکه خرمالو

سوپ خامه کلم بروکلی

سوپ خامه کلم بروکلی خانگی 

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا