طرز تهیه کباب بره به همراه برنج زعفرانی

پنج‌شنبه 6 آبان 1400 آشپزی
کباب بره

با ما با طرز تهیه کباب بره به همراه برنج زعفرانی همراه باشید . از پروتئین تا چربی های سالم و کربوهیدرات همه درشت مغذی ها در این وعده غذایی حضور دارند.

تعداد بالای ادویه جات استفاده شده در این دستور پخت آن را با دیگر غذاهای مشابه متفاوت کرده است کافی است نگاهی به لیست مواد به کار رفته بکنید تا این موضوع را متوجه شوید.

اگر می خواهید طعمی متفاوت از گوشت بره را بچشید مطمئنم این دستور پخت می تواند کمک خوبی باشد.

کباب بره

مواد لازم:

  • اسپری پخت یا مقداری روغن
  • یک فنجان پیاز که مکعبی خرد شده باشند
  • دو حبه سیر، خرد شده
  • یک فنجان برنج باسماتی نپخته
  • دو فنجان آب مرغ بدون چربی و کم نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری زعفران
  • یک برگ بو
  • سه چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یک دوم قاشق چای خوری زیره خرد شده
  • یک دوم قاشق چای خوری دارچین خرد شده
  • یک دوم قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • یک هشتم قاشق چای خوری گشنیز خرد شده
  • یک هشتم قاشق چای خوری هل خرد شده
  • یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 680 گرم گوشت بره
  • یک قاشق چای خوری روغن زیتون

طرز تهیه کباب بره به همراه برنج زعفرانی :

یک ماهی تابه متوسط را روی حرارت متوسط گرم کنید. ماهی تابه را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید. به ماهی تابه پیاز و سیر اضافه کنید.

به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی درآیند بپزیدشان، مرتب بهم بزنید.

برنج و سه مورد بعدی از لیست موارد لازم را اضافه کنید ( تا برگ بو ) مواد را به جوش بیاورید.

درپوش ماهی تابه را بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید 20 دقیقه بجوشد. برگ بو را جدا کنید، ماهی تابه را گرم نگه دارید.

گریل را آماده کنید.

نمک و شش مورد بعدی از لیست مواد لازم را با هم ترکیب کنید ( تا فلفل ).

گوشت بره را با قلمو آغشته به روغن چرب کنید و سپس میکس نمکی را که درست کردید را به آن بمالید. گوشت بره را در سینی مخصوص گریل که با کمی روغن چرب کرده اید قرار دهید.

به مدت 10 دقیقه گریل کنید در طول پخت یک بار گوشت را برگردانید. قبل از برش دادن گوشت اجازه دهید 5 دقیقه بماند. گوشت بره را با   سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

موادی که در این دستور پخت گفته شد برای چهار وعده می باشد. هر وعده شامل دو برش گوشت بره و سه چهارم فنجان برنج می باشد.

اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا است.

  • کالری: 294
  • کالری از چربی در یک وعده: 35 درصد
  • چربی در یک وعده: 11.3 گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: 4.5 گرم
  • چربی غیر اشباع در یک وعده: 4.7 گرم
  • چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 0.5 گرم
  • پروتئین در یک وعده: 24.1 گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: 22.6 گرم
  • فیبر در یک وعده: 1.9 گرم
  • کلسترول در یک وعده: 68 میلی گرم
  • آهن در یک وعده: 2.4 گرم
  • سدیم در یک وعده: 618 میلی گرم
  • کلسیم در یک وعده: 40 میلی گرم
کیک کادایف

طرز تهیه کیک کادایف دسر ترکیه‌ای

هویج پلو

طرز تهیه هویج پلو شیرازی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا