کباب بال مرغ عسلی ترد و خوشمزه +طرز تهیه

سه شنبه، ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ آشپزی

 

کباب بال مرغ  عسلی

اگر به بال مرغ علاقه داشته باشید احتمالاً روشهای مختلف کباب کردن بال مرغ را می داند اما در این مقاله از  قصد داریم یک دستور تهیه ویژه برای بال مرغ را آموزش دهیم.

اگر این دستور پخت ساده بال مرغ عسلی که آورده ام مرحله به مرحله انجام دهید می توانید این غذا را درست مثل غذاهای آماده بیرون ترد و لذیذ درست کنید.

مواد لازم برای کباب بال مرغ عسلی

  • بال مرغ  ۱۸ تا ۲۰ عدد
  • شکر قهوه ای ۱ قاشق غذا خوری
  • فلفل قرمز نصف قاشق غذاخوری
  • فلفل لیمویی½ قاشق غذاخوری
  • پودر  پیاز ۱ قاشق چای خوری
  • آویشن۱ قاشق چای خوری
  •  نمک۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه½ قاشق چای خوری
  •  نشاسته ذرت۱ قاشق چای خوری
  • ¼ فنجان عسل
  • آب نصف لیمو

طرز تهیه کباب بال مرغ عسلی

ابتدا بال های مرغ را را شسته و پوست اطراف آن را جدا کنید.

در یک ظرف بزرگ تمام مواد و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.

سپس عسل و آب لیمو را به ادویه اضافه کرده و خوب هم بزنید.

بال ها را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم زنیم  تا همه بال ها به مواد آغشته شود. سپس آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. هر چه بیشتر در یخچال قرار دهید بهتر است.

فر را از قبل روی ۴۰۰ درجه گرم کنید و بال ها را روی سینی سیمی فر قرار دهید. زیر سینی را با فویل بپوشانید و بقیه مواد را روی بال ها بریزید.

سپس بال ها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر بپزید .در حین پخت بال ها را پشت رو کنید تا همه قسمت های بال قهوه ای طلایی شود.

پلوی سیر و کلم شیرازی خوشمزه و مقوی +طرز تهیه

فاصولیه غذای ترکی عربی خوشمزه +طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا