اگر به کباب بال مرغ عسلی علاقه دارید، این دستور پخت به شما کمک میکند تا غذایی ترد و لذیذ مانند رستورانها تهیه کنید. کباب بال مرغ عسلی یکی از غذاهای محبوب است که میتوانید آن را در مهمانیها یا به عنوان یک وعده غذایی خوشمزه تهیه کنید.
مواد لازم برای کباب بال مرغ عسلی
- بال مرغ ۱۸ تا ۲۰ عدد
- شکر قهوه ای ۱ قاشق غذا خوری
- فلفل قرمز نصف قاشق غذاخوری
- فلفل لیمویی ½ قاشق غذاخوری
- پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری
- آویشن ۱ قاشق چای خوری
- نمک ۱ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه ½ قاشق چای خوری
- نشاسته ذرت ۱ قاشق چای خوری
- ¼ فنجان عسل
- آب نصف لیمو
طرز تهیه کباب بال مرغ عسلی
ابتدا بال های مرغ را شسته و پوست اطراف آن را جدا کنید. در یک ظرف بزرگ تمام مواد و ادویهها را با هم مخلوط کنید. سپس عسل و آب لیمو را به ادویه اضافه کرده و خوب هم بزنید. بال ها را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا همه بالها به مواد آغشته شوند. سپس آن را به مدت نیمساعت در یخچال قرار دهید. هر چه بیشتر در یخچال قرار دهید، بهتر است.
فر را از قبل روی ۴۰۰ درجه گرم کنید و بالها را روی سینی سیمی فر قرار دهید. زیر سینی را با فویل بپوشانید و بقیه مواد را روی بالها بریزید. سپس بالها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر بپزید. در حین پخت بالها را پشترو کنید تا همه قسمتهای بال قهوهای طلایی شود. یا بالها را به سیخ کشیده و روی زغال کباب کنید که خیلی خوشمزهتر میشود. نوش جان!
ارسال دیدگاه