کاپ کیک کاپوچینو یک دسر فوق العاده خوشمزه است که با قهوه اسپرسو آماده میشود و طعمی منحصر به فرد دارد. این دسر مناسب برای سرو در مهمانیها یا به عنوان یک میانوعده لذیذ است.
مواد لازم:
- شکر (بسیار نرم) 1 پیمانه
- آرد سلف ریزینگ 1/2 و 1 پیمانه
- تخم مرغ 3 عدد
- شیر 1/4 پیمانه
- کره (به دمای اتاق رسیده) 150 گرم
- عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
- قهوه اسپرسو 60 ml
- پودر کاکائو تیره 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت تهیه باتر کریم:
- ویفر شکلاتی با روکش قهوه برای تزئین
- کره (به دمای اتاق رسیده) 100 گرم
- آیسینگ شوگر (مخلوط یک پیمانه شکر و یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت) 2 پیمانه
- شیر 3 قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو برای تزئین
مواد لازم جهت تهیه شربت اسپرسو:
- قهوه اسپرسو 90 ml
- شکر 1/4 پیمانه
طرز تهیه:
- فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- 12 عدد کپسول کاپ کیک را در قالبها بچینید.
- در یک کاسه کره را برای دقایقی بزنید تا کم رنگ شود.
- شکر و تخم مرغها را اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و پفکی شود.
- سپس آرد، اسپرسو، شیر، وانیل و کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.
- 3/4 از فضای کپسولها را با این ترکیب پر کنید و درون فر قرار دهید.
- به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزد تا وقتی که روی آنها پف کند.
طرز تهیه شربت اسپرسو:
اسپرسو و شکر را مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید. به مدت 5 تا 10 دقیقه این مخلوط را روی شعله ملایم بدون هم زدن بگذارید تا غلظتی شبیه شربت پیدا کند. مراقب باشید که خیلی طول نکشد چون ممکن است به تافی تبدیل شود.
پس از خروج کاپ کیکها از فر، با چنگال روی آنها حفرههایی ایجاد کنید و با قاشق شربت اسپرسو را روی آنها بریزید تا به عمق کاپ کیکها نفوذ کند. اجازه دهید کیکها خنک شوند.
طرز تهیه باتر کریم وانیلی:
کره و آیسینگ شوگر را بزنید تا کمی مخلوط شوند، وانیل را اضافه کنید و سپس به آرامی شیر را اضافه نمایید. هم بزنید تا به بافت دلخواه برسید. در انتها باتر کریم را روی کیکها قرار دهید و با مقداری کاکائو و ویفرهای شکلاتی تزئین کنید.
ارسال دیدگاه