در این مطلب شما با طرز تهیه کاپ کیک پسته آشنا خواهید شد. این کاپ کیک گزینهای مناسب برای مهمانهای خاص شماست و با طراحی زیبا و طعم لذیذش قطعاً همه را impressed خواهد کرد.
مواد لازم کاپ کیک پسته:
- آرد: 180 گرم
- کره: 150 گرم
- شکر: 280 گرم
- تخم مرغ: 3 عدد
- وانیل مایع: 1 قاشق چای خوری
- خامه تازه (صبحانه): 100 میلی لیتر
- پسته (پودر شده): 125 گرم
- بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
- نمک: به مقدار لازم
- خامه فرم گرفته: 250 گرم
- پسته پرک شده: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- فر را روی دمای 170 درجه سانتی گراد تنظیم کنید، کره را به همراه شکر و وانیل با دور متوسط همزن برقی مخلوط کنید تا رنگش روشن شود.
- تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید، تا تخم مرغ اول کاملاً با مواد دیگر مخلوط نشده، دیگری را اضافه نکنید. خامه را نیز اضافه و مخلوط کنید.
- بیکینگ پودر و نمک را به آرد اضافه کنید و با هم الک کنید، پسته خرد شده را به همراه مخلوط آرد به مواد اضافه کنید و تا زمانی به مخلوط کردن ادامه دهید تا همه مواد یکنواخت شوند.
- مواد را در قیف ریخته و داخل کپسولهای کاغذی کاپ کیک ریخته و به مدت تقریبی 30 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از اطمینان از پخت، کاپ کیکها را از قالب جدا کرده و روی توری سیمی خنک کنید.
- خامه فرم گرفته را درون قیف با ماسوره دلخواه ریخته و روی کاپ کیکها را تزئین کنید. مقداری پسته پرک شده برای تزئین رویش بریزید و در نهایت با گل رزهای قندی که توسط ماسوره زدهاید تزیین کنید.
نکته:
- قالبهایی که در عکس مشاهده میکنید به شکل فنجان و از جنس سیلیکون هستند و میتوانید از لوازم قنادیها تهیه کنید.
- در صورت در دسترس نبودن وانیل مایع میتوانید از یک چهارم قاشق چای خوری وانیل خالص (پودری) استفاده کنید.
- برای اطمینان از پخت میتوانید با این روش که خلال چوبی را در وسط کاپ کیک فرو کنید و اگر تمیز بیرون آمد مشخص است که پخت آن کامل صورت گرفته است.
ارسال دیدگاه