طرز تهیه کاپ کیک نارگیل و شکلات خوشمزه!

پنج‌شنبه 8 خرداد 1404 آشپزی
کیک نارگیل و شکلات

کاپ کیک نارگیل و شکلات یک دسر لذیذ است که ترکیبی از طعم‌های شیرین و دلپذیر کاکائو و نارگیل را در بر دارد. این دسر به سرعت آماده می‌شود و مناسب برای مهمانی‌ها و مجالس است.

مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه

مدت زمان پخت: 30 دقیقه

میزان سرو: 6 تا 8 نفر

مواد لازم کاپ کیک نارگیل و شکلات:

  • روغن مایع: 120 گرم
  • شکر: 175 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • وانیل: یک چهارم ق چ
  • پودر نارگیل: 100 گرم
  • آرد: 230 گرم
  • بیکینگ پودر: 1 ق چ
  • پودر کاکائو: 20 گرم
  • ماست خامه‌ای: 2 ق س
  • آب گرم: 1 پیمانه

مواد لازم کرم نوتلا:

  • کره: 2 ق س
  • پودر قند: 3 ق س
  • نوتلا: 3 ق س
  • خامه صبحانه: یک ق س
کاپ کیک نارگیل و شکلات

طرز تهیه:

تخم مرغ‌ها و شکر را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا سبک شود، سپس روغن مایع و وانیل را افزوده و هم بزنید تا مخلوط شود. ماست خامه‌ای را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. سپس همزن را خاموش کنید.

آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و به تناوب به همراه آب افزوده و با لیسک هم بزنید. در آخر پودر نارگیل را اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد را داخل قالب‌های کاپ کیکی که کاغذ انداخته‌اید، ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت حدود 30 دقیقه قرار دهید تا پخته شود. سپس روی توری فلزی قرار دهید تا کاملاً خنک شود.

کرم نوتلا را داخل قیف با ماسوره شکوفه بزرگ ریخته و روی کاپ کیک‌ها را تزیین کنید.

طرز تهیه کرم نوتلا:

کره نرم و پودر قند را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا مخلوط شده و کرمی و سبک شود. سپس خامه صبحانه و نوتلا را افزوده و هم بزنید تا کرمی یکدست شود. کرم را به مدت حدود نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شده و قابل ماسوره زدن شود. سپس داخل قیف ریخته و ماسوره بزنید.

نکته: این کاپ کیک نارگیل و شکلات را بدون کرم نیز می‌توانید سرو کنید.

تهیه ژله با کرِم هلو آشپزی

طرز تهیه ژله با کرم هلو؛ یک دسر خوشمزه و زیبا

کباب لقمه زعفرانی

طرز تهیه کباب لقمه زعفرانی خوشمزه و لذیذ

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا