کانه لونی یک پیش غذای خوشمزه و عالی است که به سادگی می توانید در خانه تهیه کنید. این خوراک را می توان با نان خانگی یا نان آماده سرو کرد. در این مقاله، با طرز تهیه کانه لونی به همراه مواد لازم و مراحل پخت آشنا می شوید.
مواد لازم برای تهیه کانه لونی
- آب گوشت : 2 لیتر
- سس گوجه تند :1 لیوان
- نمک :به مقدار لازم
- پودر سیر: مقداری
- شیر:2 لیوان و 1/2 لیوان
- کره :30 گرم+50 گرم
- تخم مرغ: 4 عدد
- زرده تخم مرغ:2 عدد
- پنیر ریکوتا :400 گرم
- اسفناج :300 گرم
- جوز هندی به مقدار لازم
- آرد :50 گرم+ 1 قاشق غذاخوری
- خامه: 2 قاشق غذاخوری
- پنیر پارمزان: 100 گرم روغن زیتون مقداری
طرز تهیه کانه لونی:
- برای تهیه این کانه لونی خوشمزه نیاز به 2 لیتر آب گوشت است که برای تهیه این مقدار آب گوشت از 300 گرم گوشت قرمز استخوان دار استفاده کنید.
- برای تهیه آب گوشت ابتدا در یک قابلمه مقداری روغن زیتون ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس گوشت های استخوان دار را به قابلمه اضافه کنید و با روغن تفت دهید سپس 2 لیتر آب به آن افزوده و مقداری برگ بو هم داخل آن بریزید و بگذارید گوشت ها به مدت 2 تا 3ساعت با حرارت ملایم خوب بپزند. بعد پخت گوشت آن را در صافی ریخته و آب گوشت را جدا کنید و کنار بگذارید.
- آب گوشت را داخل یک قابلمه ریخته و 1 لیوان سس گوجه فرنگی تند به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد بچشید اگر لازم بود مقداری نمک و فلفل و پودر سیر به آن اضافه کنید.
- در این مرحله تهیه کانه لونی نان این خوراک را تهیه کنید یا از نان تورتیلا آماده استفاده کنید. برای تهیه نان 30 گرم کره نرم شده را در یک کاسه بریزید و هم بزنید سپس 1/2 لیوان شیر و مقداری نمک را به کره اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
- سپس 4 عدد تخم مرغ را در کاسه جداگانه شکسته و با همزن دستی خوب هم بزنید و به شیر و کره اضافه کنید. در آخر 50 گرم آرد الک شده را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه رقیق خمیری به دست بیاید.
- در این مرحله تهیه کانه لونی نان ها را آماده کنید (مثل کرپ). یک تابه تفلون را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس یک ملاقه از مایه خمیری را داخل تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا مایه خمیر به صورت یکسان در تابه پخش شود وقتی یک طرف این نان نازک پخته شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم پخته شود. تمام مواد خمیر را به این صورت بپزید نان های پخته شده را کنار بگذارید.
- در این مرحله مواد داخل نان را آماده کنید 2 عدد زرده تخم مرغ را در کاسه ای بریزید با همزن برقی بزنید تا کاملا سفت و کرم رنگ شود سپس 400 گرم پنیر ریکوتا اضافه کنید و هم بزنید. (پنیر ریکوتا پنیری ایتالیایی است) 300 گرم برگ اسفناج تازه را بشویید و آن را ساطوری خورد کنید و درون یک تابه کمی تفت دهید تا خامی آن ها گرفته شود. سپس اسفناج پخته شده را به مخلوط زرده و پنیر ریکوتا اضافه کنید و کمی جوز هندی روی مواد بپاشید و هم بزنید و کنار بگذارید.
- در این مرحله سس سفید را آماده کنید به این صورت که 50 گرم کره را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید وقتی کره ذوب شد 1 قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کنید و آرد را با کره تفت دهید، 2 قاشق غذاخوری خامه را در 2 لیوان شیر حل کنید و آن را داخل تابه بریزید و مدام هم بزنید و اجازه دهید مواد بجوشند. بعد 100 گرم پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و وقتی سس به قوام رسید تابه را کنار بگذارید.
- حال باید این خوراک خوشمزه را آماده کنید و در فر قرار دهید یک سینی فر یا پیرکس مخصوص فر که دیواره بلند دارد را انتخاب کنید و کف آن را چرب کنید.
- از نان های تورتیلا که آماده کردید را دم دستتان بگذارید و یکی از نان ها را روی تخته بگذارید و یک قاشق از مخلوط پنیر-اسفناج و تخم مرغ را وسط نان قرار دهید نان را به آهستگی لوله کرده تمام نان ها را به این صورت آماده کنید.
- سپس نان های رول شده را یکی یکی آن ها را پشت سرهم کف سینی فر چرب شده بچینید تا کف سینی فر پر شود سپس با ملاقه از سس سفید یا سس پارمزان روی نان های تورتیلا بریزید.
- وقتی سس سفید را روی نان ها پخش کردید در آخر یک ملاقه از سس آبگوشت و فلفل که در مرحله اول تهیه کردید روی کل مواد بریزید.
- حالا سینی فر را درون فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار دهید به مدت 20 تا 30 دقیقه تا کاملا روی این کانه لونی شما برشته به نظر بیاید. نوش جان!
ارسال دیدگاه