کاری گوشت و نخود یکی از خوراکهای خوشمزه و محبوب است که به راحتی و با سرعت تهیه میشود. این طرز تهیه کاری گوشت و نخود به شما کمک میکند تا یک وعده غذایی سالم و خوشمزه آماده کنید. میتوانید این خوراک را به همراه برنج سرو کنید.
مواد لازم:
- روغن زیتون به میزان لازم
- گوشت ۳۰۰ گرم
- دانه خردل ۱ قاشق چای خوری
- زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
- پودر چیلی ۱ قاشق چای خوری
- پودر کاری ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز ۳ عدد
- سیر ۴ حبه
- زنجبیل ۱ تکه
- برگ کاری ۱۰ عدد
- نخود ۷۰۰ گرم
- عصاره مرغ ۱ عدد
- پوره گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- شیر نارگیل ۲۰۰ گرم
- اسفناج ۲۰۰ گرم
- گشنیز ۱ دسته
طرز تهیه:
در یک ماهیتابه بزرگ، ۱ قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. تکههای گوشت، دانه خردل، زردچوبه، پودر فلفل چیلی و پودر کاری را اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه تفت دهید تا گوشت قهوهای شود. سپس پیاز، سیر، زنجبیل و برگهای کاری را به مخلوط اضافه کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا نرم شوند. نخود پخته، ۲ پیمانه از آب گرم آن، عصاره مرغ و پوره گوجهفرنگی را به سایر مواد اضافه کنید. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و بگذارید بجوشد. درب ظرف را بگذارید و به مدت یک ساعت و نیم روی حرارت کم بپزید تا گوشت نرم شود و سایر مواد به شکل سسی غلیظ درآید. در میانه پخت، هر از گاهی مواد را هم بزنید.
شیر نارگیل و اسفناج را در قابلمه بریزید، مواد را هم بزنید و بگذارید دوباره بجوشد. برگهای کاری را از غذا خارج کنید، آن را بچشید و در صورت نیاز ادویه بیشتری به آن اضافه کنید. برگهای گشنیز را روی کاری ریخته و آن را به همراه برنج سرو کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی کاری گوشت و نخود:
- از گوشت بره استفاده کنید و آن را مکعبی خرد کنید.
- از یک تکه ۵ سانتیمتری زنجبیل تازه استفاده کنید.
- پیاز، سیر و زنجبیل را پوست بگیرید و آنها را نازک ورقه ورقه کنید.
- به جای برگ کاری، میتوانید از برگ بو استفاده کنید.
- نخود را آبپز کنید.
- برگهای اسفناج را تمیز بشویید و درشت خرد کنید.
ارسال دیدگاه