
کادایف باسترما دسر بسیار خوشمزه ترکی است که به راحتی تهیه میشود. در بخش اشپزی دایان با طرز تهیه ی دسر کادایف باسترما با ما همراه باشید. همچنین طرز تهیه ی پودینگ کاراملی و سس کارامل خوشمزه برای کاور کیک ها را ببینید.
مواد لازم برای تهیه کادایف باسترما
- کادایف تازه و نرم: 1کیلوگرم
- کره:350 گرم
- گردو خرد شده :350 گرم
- شکر: 7 لیوان
- آب:7 لیوان
- لیمو ترش : یک برش
طرز تهیه کادایف باسترما
- برای تهیه کادایف باسترما ابتدا شربت را آماده کنید. یک قابلمه مناسب بردارید شکر و آب و برش لیمو را در آن بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید. 25 تا 30 دقیقه اجازه دهید تاشربت بجوشد و قوام بیاید. قوام شربت را حتما چک کنید.و شربت قوام آماده را کنار بگذارید.
- کادایف را کمی با دست از هم باز کنید و کره آب شده و سرد شده را به کادایف اضافه کنید و با دست کره را به خورد کادایف دهید.
- داخل سینی فر کره بمالید و نصف کادایف مخلوط با کره را داخل سینی پهن کنید و با فشار دست یا کف یک کاسه کادایف را فشار دهید تا خوب فشرده شود سپس گردو خرد شده و یا پسته خرد شده را روی کادایف پخش کنید . سپس کادایف باقیمانده را روی گردو ها پخش کنید و مجدد با کف دست یا یک کاسه کادایف ها را فشرده کنید.
- فر را روشن کنید و روی حرارت 180 درجه قرار دهید و اجازه دهیدد 15 دقیقه فر گرم شود.حال سینی را در فر گرم شده قرار دهید و اجازه دهید روی کادایف طلایی شود. در کل 50 دقیقه برای پخت کادایف باسترما زمان لازم است . میتوانید روی کادایف را با فویل بپوشانید و 15 دقیقه اخر فویل را بردارید.
- کادایف برشته شده را از فر خارج کنید و شربت سرد را روی کادایف گرم بریزید و 1 ساعت اجازه دهید تا شربت جذب شود. بعد از یک ساعت که شربت خوب جذب شد کادایف را برش دهید و با خلال پسته تزیین کنید و با سرشیر میل نمایید.
نکات مهم در تهیه کادایف باسترما
- کادایف باید نرم و تازه باشد .
- مقدار کره در تهیه ی این دسر بسیار مهم است و باعث خوشمزگی و ترد شدن آن میشود.
- حتما برای تهیه این دسر باید کادایف ها را خوب فشرده کنید.
- تا کادایف برشته نشده است از فر خارج نکنید.
- کادایف را پس از خارج کردن از فر در سینی دیگر برگردانید.
- شربت باید قوام لازم را داشته باشد تا کادایف را نرم نکند چون خوشمزگی این دسر به ترد بودن آن است.
ارسال دیدگاه