ژله بریلو نوعی سس براق برای تزئین کیک و شیرینی است که با طعم های مختلف تهیه می شود. بریلو سیب , بریلو پرتقال، آلبالو و … میتوانید روی کیک اسفنجی ساده را با این سس براق تزیین کنید. طرز تهیه این سس ساده هست این سس براق را در خانه تهیه کنید و برای تزیین کیک و شیرینی استفاده کنید. در بخش آشپزی مجله دایان طرز تهیه ژله بریلو را برای شما عزیزان آماده کردیم همچنین می توانید طرز تهیه سس کارامل و کرمفیل را مشاهده کنید که هردو برای کاور کیک بسیار مناسب هستند را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه ژله بریلو
- نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذا خوری
- شکر :|۱/۳ پیمانه
- آب سرد: ۱/۴ پیمانه
- آب لیموترش تازه: ۳ قاشق غذا خوری
- رنگ خوراگی ژله ای : به میزان لازم
طرز تهیه ژله بریلو خانگی
- برای تهیه ژل بریلو ابتدا نشاسته ذرت را با ۲ قاشق غذا خوری آب مخلوط کرده و کنار بگذارید.
- حال بقیه آب را با شکر مخلوط کنید و در یک قابلمه مناسب بریزید و روی شعله قرار دهید تا شکر ذوب شود.
- سپس نشاسته که آماده کردید را به همراه آب لیموترش تازه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مایه غلیظ و شفاف شود .
- ژله بریلوی شما آماده است آن را از روی شعله بردارید .
- اگر می خواهید ژله بریلو رنگی تهیه کنید ، ژله بریلو را به چند قسمت تقسیم کنید و رنگ های دلخواه را به ژله اضافه کنید یا فقط از یک رنگ استفاده کنید
- این ژله بریلو کمی غلیظ هست و برای کاور میوه های روی کیک مناسب می باشد اگر برای کاور کیک می خواهید استفاده کنید از آب بیشتری استفاده کنید تا رقیق تر شود.
- حال برای تزیین کیک یا تازه نگه داشتن میوه های روی کیک از این ژله استفاده کنید.
چگونه کیک را با ژله بریلو تزیین کنیم.
- برای کاور کیک با ژله بریلو ابتد ژله را با غلظت مناسب تهیه کنید تا روی کیک به راحتی بخش شود.
- کیک اسفنجی را خامه کشی کنید . به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهیدسپس ژله بریلو آماده را روی کیک بریزید و دوباره کیک را در یخچال قرار دهید.
- نکته مهم هنگام اضافه کردن رنگ به ژله بریلو این هست که به اندازه نوک خلال دندان رنگ خوراکی ژله ای استفاده کنید و هم بزنید تا به رنگ دلخواه برسد.
- استفاده از آبلیمو صنعتی باعث کدر شدن رنگ ژله بریلو می شود.
ارسال دیدگاه