ژله یکی از بهترین گزینهها برای تهیه یک دسر شیک و زیبا در میز شام است. این بار با استفاده از پاستیل و پودر ژله، یک ژله ویترینی خوشمزه و زیبا درست کنید.
مواد لازم:
- ژله آلوئه ورا ۳ بسته
- شیر یا بستنی وانیلی ۲ لیوان
- آب جوش ۳ لیوان
- آب سرد ۱ لیوان
- روغن یک الی دو قطره برای چرب کردن قالب
- پاستیل یا میوههای خرد شده به مقدار لازم
- قالب ژله یک عدد
طرز تهیه:
- ابتدا دو بسته ژله آلوئه ورا را با دو لیوان آب جوش کاملاً مخلوط کنید و هم بزنید تا خنک شود.
- دو لیوان شیر (یا دو لیوان بستنی آب شده) را به آرامی اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.
- قالب ژله را کمی چرب کرده و مخلوط شیر و پودر ژله را درون آن بریزید.
- قالب را درون یخچال قرار دهید تا ژله کامل ببندد.
- یک بسته ژله آلوئه ورا مانده را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست کنید.
- با یک چاقوی نوک تیز، ۳ یا ۴ تکه از ژله را بریده و از قالب خارج کنید و درون ظرف فلزی بریزید.
- فضاهای خالی را با میوههای فصل خرد شده و یا پاستیل پر کنید.
- مخلوط ژله آلوئه ورا را به آرامی روی میوهها و پاستیلها بریزید.
- ژلههای مخلوط با شیر را روی بخار کتری گرم کنید.
- بعد از بسته شدن قسمتهای خالی، قالب را از یخچال خارج کرده و مخلوط آب شده را درون قالب بریزید و دوباره درون یخچال قرار دهید.
- بعد از ۲ ساعت ژله شما آماده است و میتوانید آن را درون ظرف سرو برگردانید.
ژله خوشمزه شما آماده است.
ارسال دیدگاه