طرز تهیه ژله با پاستیل برای دسر elegant

سه‌شنبه 23 اردیبهشت 1404 آشپزی
ژله با پاستیل

ژله یکی از بهترین گزینه‌ها برای تهیه یک دسر شیک و زیبا در میز شام است. این بار با استفاده از پاستیل و پودر ژله، یک ژله ویترینی خوشمزه و زیبا درست کنید.

ژله

مواد لازم:

  • ژله آلوئه ورا ۳ بسته
  • شیر یا بستنی وانیلی ۲ لیوان
  • آب جوش ۳ لیوان
  • آب سرد ۱ لیوان
  • روغن یک الی دو قطره برای چرب کردن قالب
  • پاستیل یا میوه‌های خرد شده به مقدار لازم
  • قالب ژله یک عدد

ژله با پاستیل

طرز تهیه:

  1. ابتدا دو بسته ژله آلوئه ورا را با دو لیوان آب جوش کاملاً مخلوط کنید و هم بزنید تا خنک شود.
  2. دو لیوان شیر (یا دو لیوان بستنی آب شده) را به آرامی اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.
  3. قالب ژله را کمی چرب کرده و مخلوط شیر و پودر ژله را درون آن بریزید.
  4. قالب را درون یخچال قرار دهید تا ژله کامل ببندد.
  5. یک بسته ژله آلوئه ورا مانده را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد درست کنید.
  6. با یک چاقوی نوک تیز، ۳ یا ۴ تکه از ژله را بریده و از قالب خارج کنید و درون ظرف فلزی بریزید.
  7. فضاهای خالی را با میوه‌های فصل خرد شده و یا پاستیل پر کنید.
  8. مخلوط ژله آلوئه ورا را به آرامی روی میوه‌ها و پاستیل‌ها بریزید.
  9. ژله‌های مخلوط با شیر را روی بخار کتری گرم کنید.
  10. بعد از بسته شدن قسمت‌های خالی، قالب را از یخچال خارج کرده و مخلوط آب شده را درون قالب بریزید و دوباره درون یخچال قرار دهید.
  11. بعد از ۲ ساعت ژله شما آماده است و می‌توانید آن را درون ظرف سرو برگردانید.

ژلهژله خوشمزه شما آماده است.

کیک شکلاتی بدون ارد

طرز تهیه کیک شکلات و لیمو بدون آرد خوشمزه

5 خوردنی که نباید با معده خالی مصرف شوند

نکات مفید برای لذت بردن از آشپزی با جیمز مارتین

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا