چیکن پارمسان

پنج‌شنبه 11 آذر 1400 آشپزی

چیکن پارمسان

چیکن پارمسان معمولا در رستوران‌های معتبر ایتالیایی سرو می‌شود و هرکسی که این غذا را بخورد دوست خواهد داشت. علاوه بر این تهیه این غذا در خانه بسیار ارزان‌تر از سفارش آن در یک رستوران ایتالیایی در می‌آید. برای کاهش کالری می‌توانید به جای زرده تخم مرغ از یک سفیده تخم مرغ دیگر استفاده کنید و از پنیر کم چرب موزارلا استفاده کنید.

مواد لازم چیکن پارمسان :

 

  • یک و نیم پیمانه پودر سوخاری
  • یک دوم پیمانه آرد
  • یک دوم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • چهار عدد سینه مرغ بدون استخوان و پوست
  • یک قاشق غذاخوری آب
  • دو پیمانه سس گوجه فرنگی
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک دوم پیمانه پنیر پارمسان
  • یک و سه چهارم قاشق چایخوری پودر سیر
  • یک قاشق غذاخوری نمک
  • یک عدد زرده تخم مرغ
  • یک عدد سفیده تخم مرغ
  • یک پیمانه پنیر موزارلا
  • دو برگ ریحان تازه خرد شده
چیکن پارمسان

چیکن پارمسان

طرز تهیه:

پودر سوخاری را همراه با روغن زیتون در یک تابه بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید و اگر نمی‌خواهید بسوزد مدام آن را هم بزنید.

چیکن پارمسان

چیکن پارمسان

وقتی پودرتان به رنگ قهوه‌ای طلایی درآمد اجاق را خاموش کرده و پودر‌ها را داخل یک کاسه کم عمق بریزید تا سرد شود.

چیکن پارمسان

چیکن پارمسان

درحالی که پودر‌ها سرد می‌شوند، آرد، نمک، فلفل و پودر سیر را در یک ظرف جداگانه بریزید.

چیکن پارمسان

چیکن پارمسان

آرد و طعم دهنده‌ها را خوب مخلوط کنید.

چیکن پارمسان

چیکن پارمسان

وقتی پودرسوخاریتان سرد شد پنیر پارمسان را به آن اضافه کنید.

چیکن پارمسان

چیکن پارمسان

پنیر پارمسان و پودر سوخاری را خوب مخلوط کنید.

چیکن پارمسان

چیکن پارمسان

دمای فر را روی ۴۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید. چربی اضافی مرغ‌ها را ببرید. سینه را در یک کیسه فریزر قرار داده و با گوشت کوب بکوبید تا ضخامتش تقریبا نصف شود. سپس آن‌ها را در یک بشقاب بزرگ قرار دهید. دو طرف سینه‌ها را با دستمال کاغذی خشک کنید تا رطوبتش گرفته شود. زرده و سفیده تخم مرغ و آب را در یک کاسه ریخته و با همزن بزنید. مرغ‌ها را ابتدا داخل مخلوط آرد، سپس تخم مرغ‌ها و بعد پودر سوخاری بزنید.

چیکن پارمسان

چیکن پارمسان

با استفاده از یک انبر یا چنگال، دو طرف مرغ را خوب با مخلوط آرد آغشته کنید. سپس آن را روی همان ظرف تکان دهید تا آرد اضافی از آن بریزد. تکان دادن مرغ بسیار مهم است. نمک اضافی باعث شور شدن غذایتان می‌شود.

چیکن پارمسان

چیکن پارمسان

دو طرف سینه‌ها را در مخلوط تخم مرغ فرو ببرید و سپس دو ثانیه روی ظرف نگه دارید تا تخم مرغ اضافی آن گرفته شود.

چیکن پارمسان

چیکن پارمسان

سپس مرغ‌ها را داخل پودر سوخاری و پارمسان بزنید و به آرامی فشار دهید. مطمئن شوید که مرغ کاملا با این مخلوط پوشیده شده است.

چیکن پارمسان

چیکن پارمسان

سینی بزرگ فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. یک تور سیمی روی فویل قرار داده و با اسپری روغن آن را چرب کنید. سینه‌ها را به صورت جداگانه روی این شبکه سیمی قرار دهید. در این مرحله ممکن است پودرهای سوخاری روی فویلتان بریزد، برای جلوگیری از سوختن و بو گرفتن آن‌ها در فر، با یک دستمال روی فویل را تمیز کنید. روی همه مرغ‌ها روغن را اسپری کنید. سپس سینی و محتویاتش را ۱۵ تا ۱۸ دقیقه داخل فر با دمای ۴۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید. وقتی مرغ‌ها در حال پختن هستند، سس گوجه خود را روی اجاق یا در مایکروویو گرم کنید.

چیکن پارمسان

چیکن پارمسان

وقتی مرغ‌ها را از فر خارج کردید فورا به مقدار دلخواه خود سس گوجه و پنیر موزارلا روی آن بریزیذ. مرغ‌ها را دوباره به فر برگردانید و اجازه دهید پنیر‌ها ذوب شوند. سپس دوباره خارج کرده و با برگ‌های ریحان تزئین کرده و با نان سیر میل کنید.

چیکن پارمسان

چیکن پارمسان

 

همبرگر لوبیا سیاه

سوپ بهاری

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا