- خرمالو رسیده: 4 عدد
- بیسکویت پتی بورساده : 2 بسته
- کره آب شده: 150 گرم
- پودر ژلاتین :2 قاشق غذاخوری
- پنیر خامهای: 400 گرم
- خامه صبحانه: 200 گرم
- شکر :100 گرم
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
- مواد اولیه چیز کیک را 30 دقیقه قبل خارج ار یخچال قرار دهید.
- برای تهیه چیز کیک خرمالو ابتدا بیسکویت پتی بور رو داخل کاسه یا پلاستیک بریزید و با کمک گوشتکوب پودر کنید . می توانید از میکسر هم استفاده کنید .
- کره را در کاسه فلزی یا شیشه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود.
- سپس بیسکویت پودر شده را داخل کاسه مناسب بریزید, کره آب شده را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
- سپس مخلوط بیسکویت و کره را داخل قالب کمر بندی 20 سانتی متر بریزید و با دست کف قالب پخش کنید. بعد با گوشتکوب یا ته لیوان بیسکویت ها را کف قالب فشرده کنیدو سطح آن را صاف کنید و 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
- در این مرحله ژلاتین را آماده کنید . دو قاشق از شکر را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و داخل نصف لیوان آب سرد بریزید و هم بزنید. سپس این ترکیب را رو روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین و شکر حل شوند.
- پوست خرمالو های رسیده رو بگیریدو داخل غذاساز یا میکسر بریزید تا پوره شود . اگر پوست خرمالو ها نازک بود نیاز نیست بگیرید.
- حال پنیر خامهای، خامه صبحانه، بقیه شکر و وانیل را در ظرف مناسب بریزید و با همزن برقی 5 تا 6 دقیقه بزنید تا با هم ترکیب شوند بعد نصف ژلاتین و شکر حل شده را به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید.مواد رو به آرومی روی بیسکویت بریزید و سطح آن را با لیسک صاف کنید و 20 دقیقه در یخچال قرار دهید .
- بقیه ژلاتین حل شده رو با پوره خرمالو ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند .سپس مخلوط پوره خرمالو و ژلاتین را روی مواد بریزید و سطحش رو صاف کنید.
- ترکیب پوره خرمالو و ژلاتین را به آرومی روی لایه خامه ای بریزید و با لیسک یا قاشق سطح آن را صاف کنید.
- حال روی چیز کیک خرمالو رو با سلفون یا پلاستیک بپوشانید و حدود 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کامل ببندد و آماده شود.
چیز کیک شما آماده شده نوش جان
ارسال دیدگاه