• خرمالو رسیده: 4 عدد
  • بیسکویت پتی بورساده : 2 بسته
  • کره آب شده: 150 گرم
  • پودر ژلاتین :2 قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه‌ای: 400 گرم
  • خامه صبحانه: 200 گرم
  • شکر :100 گرم
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
چیز کیک خرمالو

چیز کیک خرمالو

  1. مواد اولیه چیز کیک را 30 دقیقه قبل خارج ار یخچال قرار دهید.
  2. برای  تهیه چیز کیک خرمالو ابتدا بیسکویت‌ پتی بور  رو داخل کاسه یا  پلاستیک بریزید و با کمک گوشت‌کوب پودر کنید . می توانید از میکسر هم استفاده کنید .
  3. کره را در کاسه فلزی یا شیشه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شود.
  4. سپس بیسکویت پودر شده را داخل کاسه مناسب بریزید, کره آب شده را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.
  5. سپس مخلوط بیسکویت و کره را داخل قالب کمر بندی 20 سانتی متر بریزید و با دست کف قالب پخش کنید. بعد با گوشت‌کوب یا ته لیوان بیسکویت ها را کف قالب فشرده کنیدو سطح آن را صاف کنید و  20 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  6.  در این مرحله ژلاتین را آماده کنید . دو قاشق از شکر را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و داخل نصف لیوان آب سرد بریزید و هم بزنید. سپس این ترکیب را رو روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین و شکر حل شوند.
  7. پوست خرمالو های  رسیده  رو بگیریدو داخل غذاساز یا میکسر بریزید تا پوره شود . اگر پوست خرمالو ها نازک بود نیاز نیست بگیرید.
  8.  حال پنیر خامه‌ای، خامه صبحانه، بقیه شکر و وانیل را در ظرف مناسب بریزید و با همزن برقی  5 تا 6 دقیقه بزنید تا با هم ترکیب شوند بعد نصف ژلاتین  و شکر حل شده را به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید.مواد رو به آرومی روی بیسکویت بریزید و سطح آن را با لیسک صاف کنید و 20 دقیقه در یخچال قرار دهید .
  9. بقیه  ژلاتین حل شده رو با پوره خرمالو ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند .سپس مخلوط پوره خرمالو و ژلاتین را روی مواد بریزید و سطحش رو صاف کنید.
  10. ترکیب پوره خرمالو و ژلاتین را به آرومی  روی لایه خامه ای بریزید و با لیسک یا قاشق سطح آن را صاف کنید.
  11. حال روی چیز کیک خرمالو رو با سلفون یا پلاستیک بپوشانید و حدود 12 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کامل ببندد و آماده شود.

چیز کیک شما آماده شده نوش جان

چیز کیک خرمالو

چیز کیک