
چیز کیک یا کیک پنیری دسر خوشمزه و محبوب برای پذیرایی است در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه چیز کیک اسنیکرز با ما همراه باشید همچنین طرز تهیه کیک ماسالا و کرمفیل و چیز کیک کدو حلوایی را مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک اسنیکرز
- بیسکوییت دایجستیو: 200 گرم
- کره: 120 گرم
- تخم مرغ :2 عدد
- زرده تخم مرغ: 1 عدد
- پنیر ماسکارپونه: 350 گرم
- خامه: 100 گرم
- شکر: 1/2 پیمانه
- آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
- گاناش: 1 پیمانه
- شکلات اسنیکرز :4 عدد
- بادام زمینی تفت داده شده: 1/2 پیمانه
طرز تهیه چیز کیک اسنیکرز
- برای تهیه چیز کیک اسنیکرز ابتدا فر راروی درجه حرارت 180 درجه روشن کنید تا گرم شود.
- بیسکوئیت داجستیو را پودر کنید( بهتر است از غذا ساز استفاده کنید).
- کره را روی حرارت ملایم آب کنید و اجازه دهید تا خنک شود، سپس کره را روی بیسکوئیت های پود شده بریزیدو با قاشق هم بزنید تاخوب با هم مخلوط شوند.
- یک قالب 22 سانتی بردارید و با روغن مایع چرب کنیدومخلوط کره و بیسکوئیت را داخل قالب بریزید و با کف دست یا ته استکان مخلوط را فشار دهید تا منسجم شود و مخلوط بیسکوئیت از دیواره ها دو تا سه سانت بالاتر بیاد . حال قالب را به مدت ده دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید. بعد از ده دقیقه قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا از حرارت بیفتد سپس در یخچال قرار دهید.
- در این مرحله فیلینگ چیز کیک را آماده کنید . پنیر ماسکاپورنه یا پنیر خامه ( بدون نمک) را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد سپس پنیر و شکر را در ظرفی بریزید و با هم زن برقی هم بزنید تا یکدست شود سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنیدو بعد تخم مرغها و زرده تخم مرغ و وانیل و خامه را اضافه کنید و با دور متوسط هم زن هم بزنید تا مواد یک دست شود .دو عدد از شکلات های اسنیکرز را ریزخرد کنید و به مواد فیلینگ اضافه کنیدو با لیسک هم بزنید ( فلینگ چیز کیک آماده است )
- قالب را از یخچال خارج کنید و فیلینگ را روی مخلوط بیسکوئیت خنک شده بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و قالب را دوباره داخل فر با دمای 200 درجه به مدت 12 دقیقه قرار دهید( یک ظرف پر از آب در فر قرار دهید).
- بعد از 12 دقیقه درجه فر را کاهش داده و روی دمای 140 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید قالب برای 40 تا 45 دقیقه در فر بماند و چیز کیک بپزد. بعد از این مدت چیز کیک شما پخته شده که کناره های چیز کیک کاملاً سفت و مرکزش حالت ژلاتینی دارد .
- چیز کیک را1 ساعت در داخل فر خاموش قرار دهید .بعد از یک ساعت چیز کیک را از فر خارج کنید و 8 ساعت داخل یخچال قرار دهید
- در مرحله آخر گاناش آماده و بادام زمینی خرد شده را با هم مخلوط کنید و روی فیلینگ چیز کیک بریزید و 1 ساعت دیگر چیز کیک اسنیکرز را در یخچال قرار دهید.
- پس از یک ساعت کناره های چیزکیک را با یک چاقوی تیز، از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرو قرار دهید.شکلات اسنیکرز باقی مونده را هم خرد کنید و روی گاناش بریزید.
- این دسر را می توانید دو روز در یخچال نگهداری کنید.
- (می توانید خودتان در منزل کاناش تهیه کنید )
- طرز تهیه گاناش:
- 100 گرم خامه را داخل یک تابه تفلونی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.وقتی خامه از کناره ها شروع به حباب زدن کرد ، 150 گرم شکلات خرد شده کاکائوی را اضافه کنید و حرارت رو خاموش نمایید. شکلات و خامه را هم بزنید تا یکدست شوند.کمی که گاناش خنک شد خنک شدن بادام زمینی خرد شده را اضافه کنید..چیز کیک را از یخچال خارج و مخلوط گاناش و بادام زمینی را روی فیلینگ پخش کنید .
ارسال دیدگاه