چیز کیک پنیر زغال اخته یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب است که برای پذیرایی گزینهای عالی به شمار میآید. این چیز کیک با ترکیب خامهای لطیف و طعم ترش زغال اخته، دلیلی است که هر بار شما را به تکرار «فقط یک لقمه دیگر» ترغیب میکند. آموزش پخت این چیز کیک پنیر زغال اخته بسیار ساده است و میتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید.
در ادامه با ما باشید تا با طرز تهیه این شیرینی خوشمزه آشنا شوید و همچنین طرز تهیه کرم پای آلمانی و طرز تهیه چیز کیک اسنیکرز را نیز مشاهده کنید.
مواد لازم چیز کیک پنیر زغال اخته:
- 300 گرم بیسکویت مالت دار
- 100 گرم کره
- 400 گرم پنیر خامهای
- 400 گرم خامه تازه
- 200 گرم شکر
- 1 پاکت پودر ژلاتین
- آب 1 قاشق غذاخوری
- 1 قاشق چایخوری اسانس وانیل
- 200 گرم زغال اخته
- 100 گرم شکر
- آب لیمو مقداری
طرز تهیه چیز کیک پنیر زغال اخته:
- بیسکویتهای مالت دار را خرد کرده و کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید و اجازه دهید تا سرد شود. سپس کره را روی بیسکویتهای پود شده بریزید و با قاشق هم بزنید تا مخلوط به شکل ماسه خیس شود.
- یک قالب 24 سانتیمتری بردارید و با روغن مایع چرب کنید و مخلوط کره و بیسکویت را داخل قالب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
- پنیر خامهای و شکر را با همزن بزنید تا یکدست شود.
- خامه تازه را با همزن بزنید تا کرم فرم گرفته شود.
- ژلاتین را با آب مخلوط کنید و آن را به مدت 30 ثانیه به صورت بن ماری ذوب کنید.
- ژلاتین ذوب شده را با پنیر خامهای مخلوط کنید و سپس پنیر خامهای را با خامه فرم گرفته به آرامی اضافه کنید.
- خامه را روی مخلوط بیسکویت خنک شده بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و حداقل 5 ساعت در یخچال بگذارید.
- در یک غذاساز کوچک، زغال اخته را مخلوط کنید تا تکههای بزرگی باقی نماند.
- در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط، پوره زغال اخته، شکر و آب لیمو را اضافه کنید. بگذارید به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید بجوشد تا به شکل شربت در بیاید. بگذارید خنک شود.
- چیزکیک را از قالب خارج کرده و شربت را با زغال اخته اضافه کنید.
ارسال دیدگاه