حالا که داریم به فصل میوه های رنگارنگ و خوشمزه نزدیک می شویم، برای شما طرز تهیه نوعی چیز کیک میوه ای را آموزش داده ایم که بتوانید این میوه ها را در آن استفاده کنید.
مواد لازم اسپانج کیک:
- تخم مرغ: 3 عدد
- پودر قند: 100 گرم
- آرد: 100 گرم
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
مواد لازم لایه پنیری:
- پنیر خامه ای: 200 گرم
- ماست پروبیوتیک: 150 گرم
- خامه قنادی: 300 گرم
- آب آناناس: حدود 3 قاشق سوپ خوری
- آناناس (خرد شده): به مقدار لازم
- توت فرنگی: به مقدار لازم
- مویه های فصل (برای رویه چیزکیک): به مقدار لازم
طرز تهیه چیز کیک میوه ای :
1. تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید در حدی که رنگ شان تغییر کند. سپس پودر قند را کم کم اضافه کنید و همچنان با همزن برقی بزنید تا مایع تخم مرغی کاملا سفید، غلیظ و کشدار شود.
وانیل را اضافه کنید.
2. آرد را دو بار الک کرده و برای بار سوم در دو مرحله روی مواد تخم مرغی الک کنید و با لیسک به آرامی در یک جهت هم بزنید.
3. خمیر آماده را در قالب 20 سانتی متری که کف آن را کاغذ انداخته اید (نیازی به چرب کردن قالب نیست) ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید
(در حدی که اگر خلال دندان تمیزی را در کیک فرو بردید به آن نچسبد.)
4. پس از خارج کردن کیک از فر اجازه دهید در قالب کاملا خنک شود. سپس دور تا دور کیک را با چاقو ببرید و از قالب خارج نمایید.
کیک را عرضی برش داده و سطح مقطع آن را با قلم مو به آب آناناس آغشته نمایید.
5. به میزان دو سوم از مواد پنیری و آناناس و توت فرنگی خرد شده را در لایه میانی کیک و یک سوم باقی مانده را روی لایه رویی چیز کیک استفاده کنید و با میوه های فصل به دلخواه تزیین نمایید.
طرز تهیه لایه پنیری:
پنیر خامه ای و ماست پروبیوتیک پاک را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شوند.
خامه قنادی را نیز فرم بدهید و آن را کم کم به ترکیب پنیری اضافه کنید و با لیسک به خورد هم دهید (فولد نمایید).
ارسال دیدگاه