» آشپزی » دستور پخت چیزکیک تمشکی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۹/۰۹ - ۱۳:۴۴

چیزکیک تمشکی  

دستور پخت چیزکیک تمشکی

دستور پخت چیزکیک تمشکی

چیز کیک تمشکی 

چیزکیک تمشکی به خاطر شکل مرمری روی آن بسیار زیبا و جالب است. این چیزکیک به واسطه وجود تمشک طعم فوق العاده‌ای خواهد داشت.

کلا شیرینی‌هایی که با انواع توت درست می‌شوند، خیلی خوشمزه و دوست داشتنی هستند و بخاطر تنوع رنگی فوق العاده‌شان تاثیر جالبی روی دست ساخته‌های قنادی ما خواهند داشت

. انواع چیزکیک با تمشک قرمز، تمشک سیاه و بلوبری از این نوع هستند که بلوبری رنگی بنفش و زیبا ایجاد خواهد کرد.

چیز کیک تمشکی

مواد لازم

خمیر خشک

  • بیسکویت: ۳/۴ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر سفید: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • کره نمکی: ۳ و ۱/۲ قاشق غذاخوری

مواد تمشک

  • تمشک یخ زده: ۱۰۰ گرم
  • شکر سفید: ۲ قاشق غذاخوری

مواد چیزکیک

  • شکر سفید: ۳/۴ پیمانه
  • آرد: ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه‌ای: ۲۲۰ گرم
  • رنده پوست لیمو: ۱ قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • خامه ترش: ۱/۴ پیمانه

چیزکیک تمشکی  

بیشتر بخوانید:نحوه پخت چیزکیک لیمویی خوشمزه

مینی چیزکیک کاپ کیکی با انواع مختلف برای قلب‌های مهربان

چیز کیک تمشکی

طرز تهیه

۱. برای خمیر خشک: فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سلسیوس روشن کنید. بیسکویت خرد شده و شکر را داخل کاسه ریخته و کره ذوب شده را هم به آن بیفزایید. با استفاده از چنگال این مواد را به هم زده و یک خمیر خشک درست کنید. ۱ قالب مافین ۱۲ تایی را کاغذ گرفته و در هر کدام از قالب‌های کاغذی یک قاشق غذاخوری سرپر از این خمیر خشک بریزید. آن‌ها را به آرامی فشار دهید تا سطح آن صاف شود. آن را به مدت ۵ دقیقه در فر بپزید سپس از فر برداشته و بگذارید خنک شود.

۲. برای درست کردن سس تمشکی: تمشک‌های یخ زده و ۲ قاشق غذاخوری شکر را داخل غذاساز بریزید و خوب بزنید تا پوره شوند یعنی حدود ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه. یک الک ریز و ظریف را روی یک کاسه بگذارید و این مخلوط را از آن رد کنید (معمولا دانه‌ها داخل الک می‌مانند در صورتی که مقداری از دانه‌ها داخل کاسه رفت دوباره آن را صاف کنید). این پوره صاف شده را کنار بگذارید.

۳. برای مواد چیزکیک: آرد و شکر را داخل کاسه‌ای مخلوط کنید. پنیر خامه‌ای و رنده پوست لیمو را افزوده و با همزن برقی بزنید تا مخلوط صاف و یکدست شود. هر بار یک تخم‌مرغ را افزوده و مخلوط کنید. وانیل و خامه ترش را هم اضافه کنید و فقط تا حدی که ترکیب شوند با همزن بزنید. کاسه را ۱۰ بار روی کابینت بکوبید تا حباب‌های بزرگ هوا از آن خارج شوند.

۴. مخلوط را به طور یکسان روی خمیر خشک داخل قالب‌ها بریزید تا حدی که تقریبا قالب پر شود (کمی مانده به سر قالب). قالب را آهسته تکان دهید تا سطح چیزکیک را صاف کنید سپس حدود با حدود ۳/۴ قاشق چای‌خوری از سس تمشک روی سطح هر کدام ۵ دایره کوچک درست کنید.

۵. با استفاده از خلال دندان، مواد تمشکی را در هم پیچانده تا طرحی مرمری درست کنید. قالب را در مافین گذاشته و به مدت ۲۲ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا زمانی که کاپ کیک‌ها پف کرده و تقریبا سفت شوند (ممکن است کمی ترک داشته باشند، اما بعدا باد آن‌ها خالی شده و دیگر آن ترک‌ها را نخواهید دید).

۶. قالب را از فر درآورده و بگذارید به طور کامل خنک شود سپس به مدت ۳ ساعت در یخچال سرد کنید. آن‌ها را در ظرفی دردار در یخچال نگهداری کنید.

 

بیشتر بخوانید:نحوه پخت چیزکیک انبه


برچسب ها : , , , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
دیدگاه کاربران کل نظرات :3
  • سمانه زیگلری

    تاریخ : ۳ - آبان - ۱۳۹۸

    بنظر خوشمزه میاد ، باید حتما درست کنم ?


  • هنگامه

    تاریخ : ۶ - آبان - ۱۳۹۸

    من درست کردم خوب نشد وسطشون خام مونده بود


  • روح انگیز

    تاریخ : ۱۹ - آبان - ۱۳۹۸

    وای من عاشق همچین چیزایی هستم بنظرم خیلی خوشمزه میاد


ارسال دیدگاه