چیزکیک ها یکی از دسرهای محبوب در فصل تابستان هستند و در اینجا ما طرز تهیه یک چیزکیک تابستانی خوشمزه را به شما آموزش میدهیم. این دسر با استفاده از میوههای تابستانی تهیه میشود و طعمی خنک و لذیذ دارد.
مواد لازم کیک:
- تخم مرغ: 2 عدد
- کره: 150 گرم
- ماست: دو و دو سوم پیمانه
- پودر قند: 300 گرم
- آرد: 450 گرم
- بیکینگ پودر: 4 قاشق چای خوری
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری سرپر
مواد لازم کرم پنیری:
- پنیر خامه ای: 600 گرم
- خامه قنادی: 200 گرم
- اسانس وانیل: 1 قاشق چای خوری
- پودر قند: 3 قاشق سوپ خوری
مواد لازم رویه:
- ژله آلوئه ورا: 1 بسته
- میوه های تابستانی: به مقدار لازم
طرز تهیه چیزکیک تابستانی:
- آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کرده و در ظرفی بزرگ بریزید. در ظرفی دیگر تخم مرغها، کره ذوب شده، وانیل، ماست و پودر قند را بریزید و کمی با چنگال هم بزنید. سپس در مرکز مواد آردی گودی ایجاد کنید و ترکیب تخم مرغی را در گودی بریزید و با لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید. دو قالب گرد 23 سانتی متری را چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید و در هر کدام نیمی از مایه کیک را بریزید.
- قالبها را در فر از پیش گرم شده به دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 40 دقیقه قرار دهید تا روی کیکها طلایی شود. اگر خلال دندانی در کیکها فرو بردید و تمیز خارج شد، کیکها آماده هستند. کیکها را از فر خارج کرده و اجازه دهید از داغی بیفتند سپس بر روی توری فلزی برگردانید و کاغذ روغنی را جدا کنید.
- پس از آن که کیکها کاملاً خنک شدند، روی یکی از کیکها کرم پنیری بمالید و با پالت صاف کرده کیک بعدی را بر رویش قرار دهید. سپس روی کیک و دیوارهها را نیز با کرم بپوشانید. کیک را در یخچال قرار دهید. در این فاصله ژله را آماده کنید.
- پس از آماده شدن ژله، کیک را از یخچال در آورید. دور کیک رینگ قرار دهید، روی کیک را با میوههای دلخواه بپوشانید و قاشق قاشق ژله بریزید. سپس در یخچال بگذارید تا ژله بسته شود. پس از آن که ژله بسته شد، چیزکیک را از یخچال خارج نموده و رینگ را برداشته و دیوارههای کیک را مجدداً با کرم کمی پوشش دهید، سپس با خردههای خمیر هزارلا بپوشانید.
طرز تهیه کرم پنیری:
پنیر خامهای، پودر قند و اسانس وانیل را کمی با همزن برقی بزنید، سپس این ترکیب را کم کم به خامه فرم گرفته اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم آماده شود.
طرز تهیه ژله رویه:
- یک بسته ژله را در نصف پیمانه آب جوش حل کنید. سپس آن را بر روی بخار آب قرار دهید تا دانههای ژلاتین کاملاً حل شود و روان و براق گردد.
- در این هنگام نصف پیمانه آب سرد اضافه کنید و هم بزنید. ژله را کنار بگذارید تا به غلظت سفیده تخممرغ برسد. اگر در یخچال میگذارید باید دائم چک نمایید زیرا خیلی سریع ژله بسته میشود.
نکته:
در صورت استفاده از قالب کمربندی نیازی به رینگ نمیباشد و میتوانید کمربند قالب را دور کیک ببندید. هنگام آمادهسازی ژله دقت داشته باشید غلظتش در حد سفیده تخممرغ باشد نه خیلی شل و نه خیلی سفت.
ارسال دیدگاه