این یک چیزکیک خوشمزه و حرفه ای است، که به دلیل قرار گرفتن در فصل تابستان و استفاده کردن از میوه های تابستانی، نام آن را چیزکیک تابستانی گذاشته ایم.
مواد لازم کیک:
- تخم مرغ: 2 عدد
- کره: 150 گرم
- ماست: دو و دو سوم پیمانه
- پودر قند: 300 گرم
- آرد: 450 گرم
- بیکینگ پودر: 4 قاشق چای خوری
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری سرپر
مواد لازم کرم پنیری:
- پنیر خامه ای: 600 گرم
- خامه قنادی: 200 گرم
- اسانس وانیل: 1 قاشق چای خوری
- پودر قند: 3 قاشق سوپ خوری
مواد لازم رویه:
- ژله آلوئه ورا: 1 بسته
- میوه های تابستانی: به مقدار لازم
طرز تهیه چیزکیک تابستانی:
1. آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک نمایید و در ظرفی بزرگ بریزید. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها، کره ذوب شده، وانیل ماست و پودر قند را بریزید و کمی با چنگال هم بزنید
سپس در مرکز مواد آردی گودی ایجاد نمایید و ترکیب تخم مرغی را در گودی بریزید و با لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید. دو قالب گرد 23 سانتی متری را چرب نموده
کاغذ روغنی بیندازید و در هر کدام نیمی از مایه کیک را بریزید.
2. قالب ها را در فر از پیش گرم شده به دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 40 دقیقه قرار دهید در حدی که روی کیک ها طلایی شود
و اگر خلال دندانی در کیک ها فرو بردید تمیز خارج شود. کیک ها را از فر خارج نموده اجازه دهید از داغی بیفتند سپس بر روی توری فلزی برگردانید و کاغذ روغنی را جدا نمایید.
3. پس از آن که کیک ها کاملا خنک شدند روی یک کیک کرم پنیری بمالید، با پالت صاف کرده کیک بعدی را بر رویش قرار دهید.
سپس روی کیک و دیواره ها را نیز با کرم بپوشانید. کیک را در یخچال قرار دهید. در این فاصله ژله را آماده نمایید.
4. پس از آماده شدن ژله، کیک را از یخچال در آورید. دور کیک رینگ قرار دهید، روی کیک را با میوه های دلخواه بپوشانید و قاشق قاشق ژله بریزید.
سپس در یخچال بگذارید تا ژله بسته شود. پس از آن که ژله بسته شد چیزکیک را از یخچال خارج نموده رینگ را برداشته و دیواره های کیک را مجددا با کرم کمی پوشش دهید،
سپس با خرده های خمیر هزارلا بپوشانید.
طرز تهیه کرم پنیری:
پنیر خامه ای، پودر قند و اسانس وانیل را کمی با همزن برقی بزنید سپس این ترکیب را کم کم به خامه فرم گرفته اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم آماده شود.
طرز تهیه ژله رویه:
1. یک بسته ژله را در نصف پیمانه آب جوش حل کنید. سپس آن را بر روی بخار آب قرار دهید تا دانه های ژلاتین کاملا حل شود و روان و براق گردد.
2. در این هنگام نصف پیمانه آب سرد اضافه کنید و هم بزنید. ژله را کنار بگذارید تا به غلظت سفیده تخم مرغ برسد.
اگر در یخچال می گذارید باید دائم چک نمایید زیرا خیلی سریع ژله بسته می شود.
نکته:
1. در صورت استفاده از قالب کمربندی نیازی به رین گ نمی باشد و می توانید کمربند قالب را دور کیک ببندید.
2. هنگام آماده سازی ژله دقت داشته باشید غلظتش در حد سفیده تخم مرغ باشد نه خیلی شل نه خیلی سفت.
ارسال دیدگاه